Skip to main content
test
Erityisluokanopettaja, sijaisuus - Saarijärven kaupunki

Saarijärven Yhtenäiskoulussa on opetusta luokille 1-9. Koulussa on yleisopetuksen luokkien lisäksi kolme pienryhmää ja kolme yksilöllisen oppimisen pienryhmää. Koulussa on oppilaita noin 700 ja henkilökuntaa noin 70. Saarijärvelle rakennetaan uutta koulu- ja kulttuurikeskusta. Yksilöllisen oppimisen ryhmä siirtyy uusiin tiloihin tammikuussa 2023.

Haettavana on erityisluokanopettajan sijaisuuus Saarijärven Yhtenäiskouluun ajalle 22.8.2022- 3.6.2023. Työtehtävä on yksilöllisen oppimisen ryhmässä. Oppilaat ovat vaativan erityisen tuen oppilaita. Valittavalta toivomme kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, monipuolista ammattitaitoa, yhteistyöhakuisuutta sekä joustavaa ja oppilaslähtöistä työskentelyotetta.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaisesti. Kelpoisuuden osoittavat alkuperäiset tutkintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Koeaika on neljä (4) kuukautta.

Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 perusteella vaadittava rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksi saamisesta.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Anssi Hemminki
Saarijärven Yhtenäiskoulun rehtori
p. 044 4598 305
anssi.hemminki@saarijarvi.fi

Lisätietoja

Saarijärven Yhtenäiskoulu

www.saarijarvi.fi


Osoite: Lukiontie 3, 43100 Saarijärvi

Sinulle suositellut työpaikat