Oletko aktiivinen ja motivoitunut erityisopetuksen ammattilainen? Koetko tärkeäksi ohjata ja tukea oppilasta kokonaisvaltaisesti?

Haemme nyt erityisluokanopettajaa sijaisuuteen Sipoonjoen kouluun 5.6.2021 saakka, aloitus sopimuksen mukaan. Virka tulee vakinaisena hakuun kevään aikana.

Etsimme sinua, joka olet työstäsi innostunut ja osaat toteuttaa yksilöllisiä oppimisjärjestelyjä erilaisille oppijoille ja toimia moniammatillisessa työyhteisössä sovittujen toimintamallien mukaisesti.

Koulussamme on kolme erityisluokkaa, joita ryhmitellään joustavasti ja oppilaslähtöisesti. Oppilaita integroidaan yleisopetuksen ryhmiin. Edellytämme suunnitelmallista yhteistyötä muiden opettajien ja ohjaajien kanssa sekä valmiutta yhteisopettajuuteen.
Arvostamme aikaisempaa alan työkokemusta, hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta sekä kehittämishalukkuutta.

Tarjoamme sinulle hyvin toimivan työyhteisön lisäksi uudet ja hyvin varustellut opetustilat sekä mahdollisuuden osallistua koulun toimintakulttuurin ja opetusjärjestelyiden kehittämiseen. Koulumme sijaitsee Nikkilässä hyvien liikenneyhteyksien päässä, ja Sipoo kuuluu HSL-alueeseen.

Sipoonjoen koulu on 340 oppilaan yläkoulu vuosiluokille 7-9. Sipoon Nikkilässä. Koulu sijaitsee uudessa, modernissa vuonna 2016 valmistuneessa Nikkilän Sydän -koulukeskuksessa yhdessä ruotsinkielisen Kungsvägen skolan kanssa. Koulut toimivat itsenäisinä yläkouluina, mutta tiiviissä yhteistyössä ja vuorovaikutuksessa. Sipoonjoen koulussa on kielikylpyopetusta, joustavan perusopetuksen JOPO-luokka ja luokkamuotoisen erityisopetuksen L-luokat. Vuonna 2021 koulu laajenee yhtenäiskouluksi, jolloin saadaan käyttöön uusia, avoimia ja joustavia oppimisympäristöjä.

Kelpoisuusvaatimuksena on peruskoulun opettajan pätevyys opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaan. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTESin mukaisesti, ja virassa noudatetaan koeaikaa. Valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Pyydämme jättämään hakemukset ohessa olevan linkin kautta 1.2.2020 klo 16 mennessä ohessa olevan linkin kautta Kuntarekry-hakijaprofiililla (https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/sipoon-kunta/) tai www.sipoo.fi Avoimet työpaikat.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

http://nikkilansydan.fi
http://nikkilansydan.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa rehtori Liisa Juga, puh. 09 2353 7322 tai liisa.juga(at)sipoo.fi

Sipoon kunta, Sivistysosasto
Osoite: Iso Kylätie 8, 04130 Sipoo

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!

Sipoon kunta - Savuton työpaikka Sipoon kunta - Vastuullinen kesätyönantaja