test
Erityisluokanopettaja tai erityisopettaja - Turun kaupunki, Kasvatuksen ja opetuksen palvelukokonaisuus

Haemme erityisluokanopettaja tai erityisopettaja Kiinamyllyyn kouluun. Kiinamyllyn koulu vastaa sairaalaopetuksesta Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin alueella. Koulussa opiskelee erikoissairaanhoidon osasto- ja avohoidossa olevia perusopetusikäisiä lapsia ja nuoria.

Hakijalta edellytetään täydellistä ruotsin kielen taitoa ja hyvää suomen kielen taitoa. Työtehtäviin kuuluu psyykkisesti huonovointisten yläkouluikäisten ruotsinkielinen erityisopetus. Tehtävässä toimiminen edellyttää hyviä tiimitaitoja ja halua toimia moniammatillisissa verkostoissa. Laaja-alainen aineenhallinta yläkoulun opetussisällöissä nähdään eduksi. Työ pitää sisällään runsaasti yhteisopetusta.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/98 mukaan.

Valitun on toimitettava rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Virkasuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Lisätietoja

https://blog.edu.turku.fi/kiinamylly/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vs. koulunjohtaja Juha-Pekka Mynttinen, puh. 040 480 8511, juha-pekka.mynttinen(a)turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Lisätietoja

Turun kauunki, Kasvatus ja opetus, Perusopetus, Kiinamyllyn koulu

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.


Osoite: Lemminkäisenkatu 14-18 c, 20520 Turku

Sinulle suositellut työpaikat