Erityisluokanopettaja (tuntiopettaja) - Kangasalan kaupunki

Kangasalan kaupunki hakee määräaikaista erityisluokanopettajaa tuntiopettajaksi (16 vvt) pienryhmään ajalle 1.11.2021-4.6.2022.

Tehtävä sijoittuu Pitkäjärven yläkouluun.

Haemme joukkoomme innostunutta erityisluokanopettajaa, jolla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä joustavuutta ja ratkaisukeskeistä ammatillista osaamista oppilaan parhaaksi. Odotamme valitulta positiivista ja kehittävää työotetta. Pienryhmän opetus on pääasiassa oppimisen ja opiskelutaitojen tukemista luokkamuotoisessa erityisopetuksessa. Kokemus yläkoulussa toimimisesta katsotaan eduksi.

Palkkaus on OVTESin mukainen.

Kelpoisuusehto: Opettajan kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaisesti. Merkitse hakemukseen kelpoisuutesi sekä siihen liittyvät osasuoritukset. Kelpoisuutta osoittavat todistusjäljennökset tarkistetaan haastattelun yhteydessä. Viran täytössä noudatetaan 3,5 kuukauden koeaikaa.

Lasten ja nuorten kanssa työskentelevien tulee esittää nähtäväksi rikosrekisterilain 6 § 2 momentin mukainen ote rikosrekisteristä ennen tehtävän vastaanottamista.

Lisätietoja

https://www.kangasala.fi/varhaiskasvatus-ja-opetus/perusopetus/koulut/pitkajarven-koulu/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

rehtori Jouni Manni p. 050 394 8460 / jouni.manni(at)kangasala.fi
johtava erityisopettaja Jaana Ronkainen-Salminen p. 050 440 8898 / jaana.ronkainen-salminen(at)kangasala.fi

Lisätietoja

Kangasalan kaupunki

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 32 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon.


Osoite: Vatialantie 4 A, 36240 Kangasala
Kangasalan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat