test
Erityisluokanopettajan määräaikainen tehtävä - Someron kaupunki

Someron kaupungin opetustoimessa on haettavana eritysluokanopettajan määräaikainen tehtävä ajalle 10.1.2022 - 4.6.2022. Tehtävän sijoituspaikkana on Joensuun koulu.

Haemme joukkoomme opetustyöstä innostunutta ammattilaista. Hakemamme henkilö on valmis yhteisopettajuuteen ja tiiviiseen yhteistyöhön muiden opetuksen ammattilaisten kanssa. Joustavuus ja positiivinen työasenne katsotaan eduksi.

Joensuun koulu on Someron suurin alakoulu, jossa on noin 300 oppilasta. Koulumme tavaramerkkinä on tiivis ja toimiva yhteistyö koulumme pienryhmien ja yleisopetuksen luokkien välillä. Haemme joukkoomme opettajaa, jolla on kokemusta erityisoppilaiden tukemisesta, integraatiosta ja vahvasta luokka-asteyhteistyöstä. Hyvät tvt-taidot katsotaan eduksi.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti. Hakijalta edellytetään hyviä yhteistyötaitoja, yhteisöllistä työotetta ja kokemusta moniammatillisesta yhteistyöstä. Palkkaus määräytyy kunnallisen OVTES:n mukaan. Hinnoittelutunnus 40304012.

Tehtävässä noudatetaan kahden (2) kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja lain 504/2002 edellyttämä rikosrekisteriote. Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Koronatilanteesta riippuen haastattelut pidetään mahdollisesti etäyhteyksin.

Hakemukset pyydetään jättämään Kuntarekry -palveluun osoitteessa www.kuntarekry.fi viimeistään 10.12.2021 klo 14.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.somero.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rehtori
Seppo Lenkola
puh. 044 7791 300
seppo.lenkola@somero.fi

Lisätietoja

Someron kaupunki, Sivistys

Someron kaupungilla töitä tekee työhönsä innostuneesti ja sitoutuneesti suhtautuva 600 hengen porukka. Haluamme kehittää asioita luovalla tavalla ja tehdä organisaatiosta tulevaisuuden haasteisiin ketterästi vastaavan – tarvittaessa yllättäviäkään ratkaisuja kaihtamatta. Juttu tääl onnistuu!

Somero on savuton työnantaja.


Osoite: Joensuuntie 20, 31400 Somero
Someron kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat