Skip to main content
test
Erityisluokanopettajan määräaikainen virka - Liperin kunta

Honkalammen koululle Liperin kuntaan haetaan erityisluokanopettajaa määräajaksi 1.10.23-2.6.2024. Tehtävä sijoittuu vaativan monialaisen tuen kouluun ja yläkouluikäisten psykososiaalista tukea tarvitsevien oppilaiden luokkaan.

Etsimme lämminhenkistä erityisluokanopettajaa, jolla on, hyvä taito kohdata vaativan erityisen tuen oppilaita, huoltajia kuin työkavereita. Toivomme sinulta hyvää vaativan erityisen tuen oppilaiden tuntemusta, taitoa tehdä monialaista yhteistyötä oppimisen tuen ja opiskeluhuollon järjestämiseksi sekä ymmärrystä ja tietämystä positiivisesta pedagogiikasta. Kokemus yläkouluikäisten oppiaineittain opiskelevien psykososiaalista tukea tarvitsevien oppilaiden opetuksesta katsotaan eduksi.

Kelpoisuusvaatimuksena on opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukainen pätevyys. Palkkaus määräytyy OVTES:n mukaan.

Tehtävään valitun on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) perusteella rikosrekisterilain (770/1993) 6 § 2. momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen Kuntarekry-järjestelmän kautta. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain. Hakemuksia ei palauteta. Myös postitse lähetetyt hakemukset käsitellään sähköisesti Kuntarekry-järjestelmässä. Hakemusten postitusosoite on Liperin kunta, PL 20, 83101 Liperi.

Lisätietoja

http://www.liperi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Hyvinvointijohtaja
Riitta Lappalainen
riitta.lappalainen@liperi.fi
p. 0408347185
rehtori
Sanna Mutikainen
p. 050 3886744
sanna.mutikainen@edu.liperi.fi

Lisätietoja

Liperin kunta

Liperi on kolmen taajaman ja noin 12 000 asukkaan kaunis ja elinvoimainen kunta Joensuun kupeessa Pohjois-Karjalassa. Liperin kunnan palveluksessa on noin 500 eri alojen ammattilaista. Meille jokainen työntekijä on yhtä tärkeä. Panostamme henkilökunnan työhyvinvointiin ja koulutusmahdollisuuksiin tarjoamalla hyvän mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Tule osaavaan joukkoomme, tervetuloa Liperiin!


Osoite: Keskustie 3, 83100 Liperi
Liperin kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat