Skip to main content
test
Erityisluokanopettajan sijaisuus - Kirkkonummen kunta

Kirkkonummen kunnan suomenkielisissä opetuspalveluissa on haettavana ajalle 26.9.2022-3.6.2023 täytettävä perusopetuksen erityisluokanopettajan sijaisuus (vuosiluokat 1-6). Viran ensimmäinen sijoituspaikka on Jokirinteen koulu.

Virkaa täytettäessä otetaan huomioon myös hakijat, jotka eivät täytä kelpoisuusvaatimuksia. Kelpoisuus määräytyy opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaisesti.

Valitun on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetussa laissa tarkoitettu rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Virkaa täytettäessä voidaan käyttää koeaikaa, joka on enintään puolet määräaikaisuuden kestosta.
Hakemuksiin on liitettävä kelpoisuuden osoittavat todistukset sekä ansioluettelo.

Hakemukset lähetetään sähköisesti Kuntarekryn kautta www.kuntarekry.fi (työavain 426726)
Hakuaika päättyy ma 26.9.2022 klo 12.00. Työ alkaa välittömästi tai sopimuksen mukaan.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa Jokirinteen koulun rehtori Maarit Mäkäläinen, puh. 040 5954271 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Lisätietoja

Sivistyksen ja vapaa-ajan palvelualue, Suomenkieliset opetuspalvelut, Suomenkieliset koulut

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.


Osoite: Jokiniityntie 5, 02400 Kirkkonummi

Sinulle suositellut työpaikat