Skip to main content
test
Erityisluokanopettajan sijaisuus - Joutsan kunta

Joutsan yhtenäiskoulussa on haettavana perusopetuksen erityisluokanopettajan sijaisuus eo 5-9 pienryhmään, ajalle 1.8.2023-31.7.2024.

Hakijalta edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä tieto- ja viestintätekniikan hyvää osaamista. Lisäksi eduksi katsomme kokemuksen 5.-9. luokkalaisten erityisluokan opettamisesta ja ohjaajien kanssa työparina toimimisesta sekä osallistumisesta koulun kehittämiseen. Hakija voi osoittaa myös muuta osaamista ja vahvuuksia, joiden vaikuttavuutta valintaan arvioimme valintaa tehdessämme. Arvostamme joustavuutta ja oppilashuollollista tuntemusta.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti. Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista, viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista esitettävä nähtäväksi hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja rikosrekisterilain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote, joka ei saa olla 6 kuukautta vanhempi, sekä kelpoisuutta osoittavat todistukset ja nimikirjanote tai ansioluettelo ennen tehtävän vastaanottamista. Koeaika on kuusi kuukautta.

Lisätietoja

http://www.joutsa.fi
https://www.joutsa.fi/varhaiskasvatus-ja-koulutus/perusopetus/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

rehtori Ulpu Silvasti, puh. 040 487 8112, ulpu.silvasti@joutsa.fi

Lisätietoja

Joutsan kunta

Oletko miettinyt, millaista olisi työskennellä keskellä kauneinta Järvi-Suomea, ylväiden havumetsien ja kimmeltävien vesistöjen rauhassa? Missä on tilaa vapaa-ajan unelmille ja perhe-elämälle? Sen Sinullekin tarjoaa kätevän kokoinen kuntamme eteläisessä Keski-Suomessa, missä on mahdollisuus avaraan asumiseen, järkeviin työmatkoihin, turvalliseen koulutiehen ja aktiiviseen harrastamiseen - hae siis Joutsan kunnalle!


Osoite: Koulutie 2, 19650 Joutsa
Joutsan kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat