Skip to main content
test
Erityisluokanopettajan sijaisuus - Kokkolan kaupunki

Erityisluokanopettajan sijaisuus ajalle 8.8. 2022 - 31.7. 2023,
Mariankadun koulu (Sairaalaopetus 7-9 lk) Kokkola.

Haemme ensisijaisesti erityisluokanopettajaa tai erityisopetuksen tuntiopettajaa, joka haluaisi laajentaa työkokemustaan erikoissairaanhoidossa olevien oppilaiden opetuksesta. Haussa huomioidaan myös aineenopettajat/luokanopettajat, joilla on halua kehittää omaa ammattitaitoaan sekä saada kokemusta erityisopetuksesta sekä hoidollisesta yhteistyöstä. Aineenopettajataustaisilta hakijoilta toivomme erityisesti luonnontieteiden ja /tai kielten osaamista. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa huomioidaan muut soveltuvat hakijat.

Sijaisuus on yläkoulun pienryhmässä, jonka oppilaat ovat joko osastohoidossa tai kulkevat kotoa ns. avo-oppilaina. Opetusvelvollisuus on 22 h / vko, opetusta 22-25 h sopimuksen mukaan. Erityisluokalla on koulunkäynninohjaaja opettajan työparina.
Sairaalakouluilla on menossa konsultaatiohanke, josta syystä erityisluokanopettajan sijaisuus on avoinna.

Hakijalta toivotaan hyvää, oman työn organisointikykyä, kykyä ymmärtää ja kohdata tuen tarpeessa olevia oppilaita, taitoa toteuttaa joustavaa ja yksilöllisesti etenevää opetusta, yläkoulun eri oppiaineiden riittävää hallintaa sekä kykyä tiimityöhön ja moniammatilliseen yhteistyöhön. Kaksikielisyys katsotaan eduksi.

Opettajien kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen määräaikaan mennessä www.kuntarekry.fi-sivujen kautta sekä liittämään hakemuksen mukaan kelpoisuutta osoittavat tutkintotodistukset skannattuina tai toimittamaan niistä kopiot Kokkolan sivistyskeskukseen.

Mikäli hakijalla ei ole mahdollisuutta jättää sähköistä hakemusta, niin kirjalliset hakemukset voi toimittaa os. Kokkolan sivistyskeskus, Kauppatori 5, 67100 Kokkola.

Lisätietoja

http://www.kokkola.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

koulun rehtori Karita Mäkelä p. 044 7809 250,
s-posti: etunimi.sukunimi(at)kokkola.fi

Lisätietoja

Kokkolan kaupunki, sivistystoimi, suomenkieliset opetuspalvelut

Kasvava ja kehittyvä Kokkola on monipuolinen, kaksikielinen maakuntakeskus. Kokkola tarjoaa asukkailleen korkeatasoiset asumisolosuhteet, monipuoliset ja laadukkaat peruspalvelut sekä erinomaiset vapaa-ajanviettomahdollisuudet. Kaupungin vahvuuksia ovat laadukas koulutustarjonta sekä monipuolinen elinkeinorakenne.

KOKKOLA –meillä on laajempi horisontti.


Osoite: Mariankatu 16 L 2, 67200 Kokkola
Kokkolan kaupunki - Savuton työpaikka Kokkolan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat