Erityisluokanopettajan viran sijaisuus - Lapuan kaupunki

Erityisluokanopettajan viran sijaisuus - Lapuan kaupunki

Lapuan kaupungin sivistyskeskuksessa on haettavana erityisluokanopettajan viran (0107) sijaisuus ajalle 5.8.2019 - 30.5.2020.

Viran alkusijoituspaikka on Hautasen erityiskoulun pienryhmässä. Ryhmässä on toiminta-alueittain opiskelevia oppilaita. Opetusta on 25 vuosiviikkotuntia.

Hakijoilta toivotaan kokemusta kehitysvammaisten lasten kanssa toimimisesta sekä hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja.

Hakijoilta edellytetään erityisopettajan kelpoisuutta, joka määräytyy asetuksen 986/1998 mukaan. Pätevien hakijoiden puuttuessa huomioimme myös epäpätevät hakijat.

Viransijaisuuden täytössä käytetään 6 kuukauden koeaikaa.

Virkaan valitun on 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikostaustaote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta.

Opetuspäällikkö Juho Norrena, puh. 044 438 4421
Erityisopetuksen apulaisrehtori Carita Jussinmäki, puh. 044 438 4432

Lapuan kaupunki, Sivistyskeskus
Osoite: Valtuustontie 8, 62100 Lapua

Lapuan kaupunki on kasvava, energinen, toimivien palveluiden sekä monipuolisen kulttuurin ja viihtyisän ympäristön kaupunki Etelä-Pohjanmaalla. Kaupungin palveluksessa on noin tuhat työntekijää.
Lapuan kaupunki panostaa kouluun, oppimiseen ja uuden opetussuunnitelman mukaiseen kehittämiseen. Kaupunkiin on muun muassa rakentumassa kaksi uutta alakoulua.
Lapuan kaupungin työpaikat ovat savuttomia.

Tutustu työnantajaan