Erityisluokanopettajan viran sijaisuus - Kokkolan kaupunki

Kokkolan kaupungin suomenkielisissä opetuspalveluissa on haettavana perusopetuksen erityisluokanopettajan viran sijaisuus määräaikaisesti 2.10. 2020-5.6. 2021.
Sijoituspaikka on Kälviän kirkonkylän koulu (perusopetuksen 1.-7.luokat). Erityisopetuksen pienryhmään haetaan yhteistyötaitoista erityisopettajaa, jolla on kokemusta yhteisopettajuudesta ja taitoja toimia joustavin opetusjärjestelyin.
Viran kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998 )mukaisesti.

Valitun on toimitettava nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaamisesta.

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen määräaikaan mennessä www.kuntarekry.fi-sivujen kautta sekä liittämään hakemuksen mukaan kelpoisuutta osoittavat tutkintotodistukset skannattuina tai toimittamaan niistä kopiot Kokkolan sivistyskeskukseen.

Mikäli hakijalla ei ole mahdollisuutta jättää sähköistä hakemusta, niin kirjalliset hakemukset voi toimittaa os. Kokkolan sivistyskeskus, Kauppatori 5, 67100 Kokkola.

Lisätietoja

http://www.kokkola.fi

Tutustu työnantajaan

vs. hallintopäällikkö Sanna Löfström, puh. 050 5688 201, rehtori Sari Rundgren-Nurkkala, puh. 044 5767 682, s-posti: etunimi.sukunimi(at)kokkola.fi

Kokkolan kaupunki, sivistystoimi, suomenkieliset opetuspalvelut
Osoite: Kauppatori 5, 67101 Kokkola

Kasvava ja kehittyvä Kokkola on 47 700 asukkaan monipuolinen, kaksikielinen maakuntakeskus. Kokkola tarjoaa asukkailleen korkeatasoiset asumisolosuhteet, monipuoliset ja laadukkaat peruspalvelut sekä erinomaiset vapaa-ajanviettomahdollisuudet. Kaupungin vahvuuksia ovat laadukas koulutustarjonta sekä monipuolinen tuotantorakenne. Kokkolan kaupungin sivistystoimen palveluksessa on n. 1300 henkilöä. Kaupungissa on 22 suomenkielistä ja kahdeksan ruotsinkielistä perusopetuksen koulua. Lukioita on kaksi, joista yksi on ruotsinkielinen. Lisäksi on ammattilukiotoimintaa ja aikuislukio. Opetustoimen henkilöstölle tarjotaan työuran alussa mentorointia. Opetustoimen palvelut ovat vetovoimaisia ja tulevaisuuteen suuntautuvia. Ne edistävät hyvinvointia ja rakentavat yhteistä, kestävää tulevaisuutta.