Erityisluokanopettajan viransijaisuus 4624 - Riihimäen kaupunki

Erityisluokanopettajan viransijaisuus 4624 - Riihimäen kaupunki

Riihimäen kaupungin Peltosaaren koulussa on avoimena erityisluokanopettajan viransijaisuus lukuvuodeksi 2019-2020.

Arvostamme kokemusta kehitysvammaisten ja autistien opetuksesta sekä opetusteknologisten välineiden käytöstä.

Oppilaita koulussa on noin 220. Koulussa on yleisopetuksen luokkien lisäksi kehitysvammaisten opetusta, valmistavan opetuksen luokka ja esiopetusryhmiä. Luokissa on älytaulut ja koulussa on käytössä tablet-laitteita.

Hakijalla tulee olla opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen erityisluokanopettajan kelpoisuus. Hakemukseen pyydetään liittämään kelpoisuutta osoittavat todistukset.

Viransijaisuuteen valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Koeaika on neljä kuukautta.

Hakemukset pyydämme toimittamaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuustodistus ja ansioluettelo. Hakuaika päättyy 4.7.2019 klo 15.

Lisätietoja

http://www.riihimaki.fi

Lisätietoja antaa rehtori Pasi Jalonen puh. 040 330 4520, sp pasi.jalonen(at)riihimaki.fi. Voit myös postittaa hakemuksesi osoitteella Peltosaaren koulu, Kalevankatu 5-11, 11100 Riihimäki.

Riihimäen kaupunki, Sivistyspalvelukeskus, Peltosaaren koulu
Osoite: Riihimäki

Riihimäen kaupungin työntekijänä pääset kehittämään noin 30 000 asukkaan edelläkävijäkaupunkia. Tavoitteenamme on toimia ja palvella iloisella asenteella. Kiertotalous, robotiikkaopetus ja nuorisoteatteri ovat tärkeitä vahvuuksiamme. Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Kaupunkimme on ihmisen kokoinen, kaikki tärkeä löytyy kävelymatkan päästä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan