Erityisluokanopettajan viransijaisuus määräajaksi - Kotkan kaupunki

Kotkan opetustoimessa on haettavana erityisluokanopettajan viransijaisuus määräajaksi 1.8.2020-31.12.2021

Viransijaista haetaan Rauhalan kouluun erityisopetuksen pienryhmään, jossa oppilailla on toiminnanohjauksen pulmia.

Hakijoilta toivotaan kokemusta koulun kehittämistyöstä sekä ratkaisukeskeistä työotetta. Hakijoilta toivotaan aiempaa kokemusta opettajan työssä sekä kehittämis- ja kehittymishalukkuutta.

Rauhalan koulun työyhteisössä toimiminen edellyttää tiimiosaamista ja taitoa työskennellä moniammatillisissa yhteistyötehtävissä työyhteisössä sovittujen ohjeiden ja toimintamallien mukaisesti. Eduksi katsotaan myös vahvuus luokanhallintataidoissa. Rauhalan koulu on noin 280 oppilaan koulu, jossa on yleisopetuksen ryhmiä ja erityisopetuksen pienryhmiä vuosiluokille 1-6.

Arvostamme kykyä tehdä yhteistyötä yli oppiainerajojen ja kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Edellytämme halukkuutta kehittää ja toteuttaa joustavia opetusjärjestelyjä ja yhteistyötä yli luokkarajojen OPS:n tavoitteiden mukaisesti.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/98 mukaisesti. Pätevyyden osoittavat todistukset tarkastetaan mahdollisessa haastattelutilanteessa.

Virkaan valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen ote.

Viransijaisuudessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Palkkaus määräytyy kunnallisen opetusalan virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Kotkan kaupunki on panostanut kelpoisten erityisopettajien palkkaukseen ja tehtäväkohtainen palkka on 3085,26€/kk (40304012).

Virkoja haetaan ensisijaisesti kirjautumalla rekrytointijärjestelmäämme. Apua hakemuksen jättämiseen saat numerosta 045 7881 7896 (ma-pe klo 7-14). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan kaupunki, Kirjaamo, PL 205, 48101 KOTKA.

Lisätietoja

http://www.linkedin.com/company/kotkan-kaupunki/
http://www.facebook.com/kotkankaupunki

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa Rauhalan koulun rehtori Ville-Matti Hurskainen, puh. 040 652 9967. Sähköposti on muoto etunimi.sukunimi@kotka.fi

Kotkan kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Opetustoimen vastuualue
Osoite: Kotka, 48100 Kotka

Kotkan kaupungin yleissivistävään koulutukseen kuuluu 16 peruskoulua, kaksi lukiota ja aikuislukio. Opetustoimen tavoitteena on kehittää oppivaa, osaavaa, sivistynyttä ja hyvinvoivaa Kotkaa. Kaupunkimme on aktiivisesti mukana myös valtakunnallisessa kehittämistyössä.

Kotka on eloisa kaupunki meren äärellä, vain reilun tunnin matkan päästä pääkaupunkiseudulta. Kotkan kaupunki pitää reilusti huolta työntekijöistään ja tarjoaa jatkuvasti koulutusta ja monipuolista virkistys- ja työhyvinvointitoimintaa. Kotkassa on komea merellinen asuinympäristö, jonka palkitut puistot tarjoavat paljon harrastusmahdollisuuksia. Kotkassa asut aina lähellä palveluita ja Suomenlahden tai Kymijoen rantaa, kohtuuhinnalla.

Kotkalaiset ovat ystävällisiä ja lähestyttäviä - ja ylpeitä rakkaasta kotikaupungistaan. Liity rohkeasti joukkoomme! Katso lisätietoja www.kotka.fi.