Erityisluokanopettajan virka - Pudasjärven kaupunki

Erityisluokanopettajan virka - Pudasjärven kaupunki

Pudasjärven kaupungin Hyvinvoinnin ja sivistyksen toiminta-alue julistaa haettavaksi vakinaisen erityisluokanopettajan viran. Virkasuhteen alkaessa sijoituspaikka on Hirsikampus. Virka täytetään 1.8.2019 alkaen.

Pudasjärven Hirsikampus on 2016 toimintansa aloittanut yli 700 oppilaan ja opiskelijan yhtenäiskoulu ja lukio. Hirsikampuksella toteutetaan myös kansalaisopiston opetusta. Maailman suurin hirsikoulu tarjoaa modernin oppimisympäristön, jossa on hyvät puitteet opiskeluun ja yhteistoimintaan. Tilat on suunniteltu turvallisiksi, terveellisiksi, viihtyisiksi ja moneen käyttöön muuntuviksi.

Haemme opetusalan kehittämisestä kiinnostunutta osaajaa, jolla on valmius toimia yhtenäiskoulun toimintakulttuurin kehittämisessä.

Tehtävän kuvaus: Erityisluokanopettajan tehtävät yhtenäiskoulussa. Viranhoidon aloitusvaiheessa tehtävään kuuluu erityisopetuksen pienryhmäopetus alaluokilla.

Kelpoisuusehdot määräytyvät asetuksen 986/1998 mukaisesti.

Eduksi katsotaan:
- laaja tuntemus erityisopetuksen kentästä
- myönteinen asenne joustavien opetusjärjestelyiden ja yhteisopettajuuden kehittämiseen
- oman työn organisoinnin kyky
- kokemus toimia verkostoyhteistyössä

Tehtävään valittu työskentelee osana erityisopetuksen ja oppilashuollon tiimiä.
Odotamme hakijalta perehtyneisyyttä ja käytännön tuntemusta kolmiportaisesta tuesta ja oppilashuollosta.

Tehtävään valitun tulee toimittaa nähtäväksi rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote, sekä kaupungin työterveyshuollon työhöntulotarkastuksen todistus terveydentilastaan. Koeaika on 6kk.

Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat todistukset ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

http://www.hirsikampus.fi

Tiedustelut mieluiten sähköpostitse (etunimi.sukunimi@pudasjarvi.fi) rehtori Mikko Lumpeelta (040 646 4573) tai apulaisrehtori Juha Pätsiltä (050 441 7791) tai apulaisrehtori Aro Rissalta (040 560 9840).

Pudasjärven kaupunki, Hyvinvointi- ja sivistystoiminta, Sivistyspalvelut, Esi- ja perusopetus
Osoite: Nyynäjäntie 5, Pudasjärvi

Pudasjärvi on noin 8000 asukkaan matkailu- ja metsäkaupunki Oulun läänin pohjoisosassa. Rajanaapurimme Oulun keskustaan on vain noin tunnin ajomatka luonnonkauniista kaupungistamme. Pudasjärvi korostaa toiminnassaan paikkakunnan elinvoimaisuuden vahvistamista ja hyvää palvelurakennetta.

Tutustu työnantajaan