Erityisluokanopettajan virka - Uudenkaupungin kaupunki

Erityisluokanopettajan virka - Uudenkaupungin kaupunki

Uudenkaupungin kaupungin kasvun ja oppimisen palveluissa on haettavana erityisluokanopettajan virka nro 175 vakinaista täyttämistä varten 1.8.2019 alkaen.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaan.

Erityisluokanopettaja opettaa vaativaa psykiatrista tukea tarvitsevien oppilaiden ryhmää. Edellytämme hakijalta kokemusta vaativasta erityisestä tuesta / sairaalakouluopetuksesta. Tiimissä toimii opettajan lisäksi sosionomiohjaaja ja psykiatrinen sairaanhoitaja. Viran sijoituspaikka palvelusuhteen alkaessa on Saarniston koulu.

Hakemus virkaan tehdään internetin kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemukseen liitetään kelpoisuuden osoittavat todistukset ja ansioluettelo skannattuna tai toimitetaan niistä paperikopiot osoitteella: Uudenkaupungin kaupunki, Opetus- ja kasvatuslautakunta, Välskärintie 2 C, 23500 Uusikaupunki.

Hakuaika päättyy 28.5.2019 klo 12.

Virkaan valitun on ennen vaalin vahvistamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Viran täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://uusikaupunki.fi

Lisätietoja antaa opetustoimenjohtaja Arja Kitola, puh. 040 480 2089

Uudenkaupungin kaupunki, Kasvun ja oppimisen palvelut
Osoite: Uusikaupunki

Uusikaupunki on voimakkaasti kehittyvä ja idylliltään ainutlaatuinen kaupunki, joka sijaitsee lounaisrannikolla Saaristomeren rannalla. Elämänlaatua Uudessakaupungissa luovat viihtyisä ja turvallinen elinympäristö, erinomaiset vapaa-ajanviettomahdollisuudet sekä monipuoliset palvelut.
Uudenkaupungin kaupunki noudattaa savuttoman työantajan periaatteita.

Tutustu työnantajaan