Erityisluokanopettajan virka - Lapinlahden kunta

Erityisluokanopettajan virka - Lapinlahden kunta

Lapinlahden kunnan sivistysosastolla on haettavana:

Erityisluokanopettajan virka

Haetaan erityisluokanopettajaa Matin ja Liisan koululle vuosiluokkien 7.-9. erityisopetuksen pienluokkaan 7.8.2019 alkaen.

Toivomme hakijalta erityisluokanopettajan pätevyyden lisäksi kokemusta erityisopetuksesta. Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja, kiinnostusta erityisopetuksen kehittämiseen sekä kykyä toimia joustavasti ja ratkaisukeskeisesti.

Tehtävän erityisistä kelpoisuusehdoista määrätään asetuksessa opetustoimen kelpoisuusvaatimuksista (986/1998).

Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ml. huumetestin tulos sekä tuotava nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote 30 päivän kuluttua valintapäätöksen tiedoksi saamisesta.

Hakuaika päättyy 24.7.2019 klo 15.30. Haastattelut pidetään viikolla 31.

Hakeminen tapahtuu ensisijaisesti Kuntarekryn kautta.

Hakemuksen voi toimittaa myös sähköpostilla osoitteeseen kirjaamo@lapinlahti.fi tai paperisena osoitteeseen Lapinlahden kunta, kirjaamo, Asematie 4, 73100 Lapinlahti.

Tiedustelut: Matin ja Liisan koulun apulaisrehtori Sari Jokelainen, p. 040 488 3173 tai sari.jokelainen@opedu.lapinlahti.fi

Lisätietoja

https://www.lapinlahti.fi

Tiedustelut: Matin ja Liisan koulun apulaisrehtori Sari Jokelainen, p. 040 488 3173 tai sari.jokelainen@opedu.lapinlahti.fi

Lapinlahden kunta, Sivistysosasto, Perusopetus
Osoite: Asematie 4, 73100 Lapinlahti

Lapinlahden kunta on tulevaisuuteen uskova, vireä noin 9800 asukkaan kulttuuri- ja liikuntapitäjä, jonka peruspalvelut ovat kunnossa. Kunta sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien, 5-tien ja Savon radan varrella Ylä-Savossa. Laajakaistayhteydet kattavat lähes koko kunnan. Lapinlahti on savuton kunta.

Tutustu työnantajaan