Erityisluokanopettajan virka - Kangasalan kaupunki

Kangasalan kaupunki hakee erityisluokanopettajaa vakinaiseen virkasuhteeseen 7.8.2020 alkaen.

Sijoituskouluna on Pikkolan koulu. Sijoituskoulu saattaa muuttua vuoden kuluttua Pitkäjärven kouluksi.

Haemme pienryhmäopetukseen innostunutta erityisluokanopettajaa, jolla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä joustavuutta ja ratkaisukeskeistä ammatillista osaamista oppilaan parhaaksi. Odotamme valitulta positiivista ja kehittävää työotetta. Kokemus yläkoulussa toimimisesta katsotaan eduksi.

Erityisluokanopettajan palkkaus on OVTESin mukainen.

Kelpoisuusehto: Opettajan kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaisesti. Merkitse hakemukseen kelpoisuutesi sekä siihen liittyvät osasuoritukset. Kelpoisuutta osoittavat todistusjäljennökset tarkistetaan haastattelun yhteydessä. Viran täytössä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Lasten ja nuorten kanssa työskentelevien tulee esittää nähtäväksi rikosrekisterilain 6 § 2 momentin mukainen ote rikosrekisteristä sekä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.

Lisätietoja

https://www.kangasala.fi/varhaiskasvatus-ja-opetus/perusopetus/koulut/pitkajarven-koulu/

Tutustu työnantajaan

rehtori Marianne Liimatainen p. 050 387 6166 / marianne.liimatainen@kangasala.fi
johtava erityisopettaja Jaana Ronkainen-Salminen p. 050 440 8898 / jaana.ronkainen-salminen@kangasala.fi

Kangasalan kaupunki
Osoite: Finnentie 40, 36200 Kangasala

Kangasala on vireä ja kehittyvä n. 31 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa Tampereen naapurissa. Kangasalan kaupunki on toimintaansa aktiivisesti kehittävä, työelämän laatuun ja koulutukseen panostava työnantaja. Kasvukuntana Kangasala tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen ja työskentelyyn.