Skip to main content
test
Erityisluokanopettajan virka - Vesannon kunta

Vesannon yhtenäiskouluun tarvitaan erityisluokanopettaja 1.8.2022 alkaen.

Haemme erityisluokanopettajaa uuteen hulppeaan hirsikouluumme vuosiluokkien 4 -7 pienryhmään.

Arvostamme oppilaslähtöisyyttä, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, sitoutumista koulun yhteisiin arvoihin sekä opetuksen ja koko koulun jatkuvaan kehittämiseen. Joustavuus ja valmius käyttää monipuolisia työtapoja ovat tässä työssä eduksi.

Uusi hirsikoulumme valmistui kesällä 2021 ja tarjoaa upeat puitteet opetuksen kehittämiseen. Mukavat oppilaat ja avuliaat kollegat odottavat uutta opettajaa. Koulussamme on 2 laaja-alaista erityisopettajaa ja siten toimiva erityisopetuksen tiimi.

Viran kelpoisuusvaatimukset ovat opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaiset erityisluokanopettajan kelpoisuusvaatimukset. Virka täytetään kuuden (6) kuukauden koeajalla ja valitun tulee esittää rikosrekisteriote (laki 504/2002) sekä hyväksytty lääkärintodistus.

Huomaattehan, että käytössä on rekrytointilisä, jonka suuruuden (1000€ - 2000 €) määrää muodollinen kelpoisuus. Rekrytointilisää maksetaan neljän kuukauden ajan, kun työsuhde on kestänyt vähintään 4 kk.

Lisätietoja

http://www.vesanto.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Hallinnollinen rehtori-sivistystoimenjohtaja Jaana Ruuskanen, puh. 050-3879966, jaana.ruuskanen@vesanto.fi

Lisätietoja

Vesannon kunta

Vesannon kunnan peruspalveluihin ollaan tyytyväisiä ja meillä ei juurikaan jonoja tunneta! Kunnassamme ”Pienuus on vahvuus”, joka näkyy ihmisten välisenä mutkattomina jutusteluina ja asioinnin helppoutena. Uusi, kesällä 2021 valmistunut koulukeskus tarjoaa terveet ja nykyaikaiset puitteet koululaisten opinpoluille 1-luokalta ylioppilaaksi saakka. Kunnassamme on myös runsaasti yhdistystoimintaa sekä hyvät ja edulliset harrastusmahdollisuudet.

Teemme parhaamme kuntalaisten hyvinvoinnin ja viihtyvyyden eteen ja täydennämme mielellämme joukkoamme myös uusilla asukkailla. Rohkeatkin ideat otamme mieluusti vastaan yhdessä kehitettäviksi ja toteutettaviksi. Tuemme luovuutta, joka on uudistumisen alkuvoima. Vesanto on pieni, sinnikäs ja yhteisöllinen sydänmaa – ja toivottavasti myös Sinun kotipitäjäsi jo lähitulevaisuudessa!

Vesannon kunta on savuton työpaikka.


Osoite: Koulutie 16A, 72300 Vesanto

Sinulle suositellut työpaikat