Skip to main content
test

Haemme ammattitaitoiseen, innovatiiviseen ja yhteisölliseen joukkoomme perusopetuksen erityisluokanopettajaa (virkanro 424527) 1.1.2024 alkaen.

Tervetuloa Janakkalan kunnan erityisluokanopettajaksi Turengin yhteiskouluun!

Turengin yhteiskoulu on Janakkalassa sijaitseva peruskoulu (7. - 9. luokat), jonka yhteydessä toimii myös osa Janakkalan lukiosta. Yhteiskoulussa on oppilaita noin 350. Peruskoulussamme on monipuolinen ja runsas valinnaisainevalikoima. Koulussamme panostetaan tieto- ja viestintätekniikkaan, mikä näkyy laitekannan lisääntymisenä ja erilaisten oppimisympäristöjen kehittämisenä. Koulumme on mukana Tulevaisuuden peruskoulu- sekä oppimisympäristöhankkeissa. Lisäksi koulussamme on paljon kansainvälistä toimintaa. Arvoihimme kuuluvat yhteisöllisyys, sitoutuminen sekä ammatillisuus.

Haemme ammattitaitoiseen, innovatiiviseen ja yhteisölliseen joukkoomme perusopetuksen erityisluokanopettajaa (virkanro 424527) 1.1.2024 alkaen.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen ja kiinnostavan tehtävän sekä mahdollisuuden työskennellä innostavassa ja iloisessa työyhteisössä, jossa osaamista jaetaan ja yhteistyötä tehdään monialaisesti. Henkilöstöetumme on esimerkiksi kattava työterveyshuolto sekä monipuoliset liikunta- ja kulttuuriedut varmistavat, että jaksat arjessa ja viihdyt työssäsi.

Kelpoisuus tehtäviin määräytyy opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 1998/986 mukaan. Kelpoisuus tulee saavuttaa ennen hakuajan päättymistä. Hakijan on lääkärintodistuksella osoitettava olevansa terveydentilaltaan tehtävään sopiva, mikäli tulee valituksi.

Työsuhteeseen otettavan tulee toimittaa itseään koskeva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote. Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi Janakkalan kunta suosii anonyymiä rekrytointia. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että rekrytointiprosessin ensimmäisessä vaiheessa työhakemuksen avoimiin kysymyksiin ei tule sisällyttää tietoja esim. iästä, äidinkielestä tai sukupuolesta. Vaikka osaa tiedoista taustatiedoissa kysytään, nämä tiedot eivät näy rekrytoivalle esimiehelle anonyymissä hakijaraportissa. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen.

Lisätiedot: Turengin yhteiskoulun rehtori Mika Saarinen (mika.saarinen@janakkala.fi) gsm: 050-5291979

Lisätietoja

http://www.janakkala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätiedot: Turengin yhteiskoulun rehtori Mika Saarinen (mika.saarinen@janakkala.fi) gsm: 050 529 1979
Jätä sähköinen hakemus kuntarekry.fi –sivuston kautta 4.12.2023 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

Janakkalan kunta, Sivistystoimi, Opetuspalvelut, Turengin yhteiskoulu

Reilun 16 000 asukkaan Janakkala sijaitsee Suomen kasvukäytävän keskipisteessä. Janakkala on luonnon helmassa ja silti kaikki arjen palvelut ovat käden ulottuvilla ja naapurikaupunkien syke vartin päässä. Janakkalaa halkoo niin Suomen päärata, Helsinki – Tampere moottoritie kuin Hiidenjoki, jotka liikuttavat notkeasti niin pendelöijiä kuin retkeilijöitä. Janakkalalaisilla uimapaikka on yhtä lähellä kuin kauppa, nokipannukahville pääsee yhtä helposti kuin kuntosalille.

Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Tämä tiedetään ja siihen satsataan Janakkalan kunnassa, joka työllistää reilut 600 henkilöä moninaisiin tehtäviin.


Osoite: Lukiotie 1, 14200 Turenki

Sinulle suositellut työpaikat