Skip to main content
test
Erityisluokanopettajan virka - Urjalan kunta

Urjalan sivistystoimessa julistetaan haettavaksi 1.8.2023 alkaen perusopetuksen erityisluokanopettajan virka.

Virka täytetään toistaiseksi 6 kuukauden koeajalla. Virka on kuntakohtainen virka ja viranhaltija sijoitetaan nyt lukuvuonna 2023-2024 pienryhmän opettajaksi Aseman koululle. Aseman koulu on noin 100 oppilaan koulu Urjalan asemalla. Aseman koulussa opiskelee oppilaita vuosiluokilla 1-6. Koulun yhteydessä toimii lisäksi esiopetus- ja varhaiskasvatusryhmät.

Edellytämme hyviä vuorovaikutus- ja ryhmänohjaustaitoja. Aktiivista ja osallistavaa työotetta sekä halua koulun ja opetuksen monipuoliseen kehittämiseen. Esiin tulleet vuorovaikutustaidot, joustavuus sekä soveltuvuus työhön ja työyhteisöön vaikuttavat valinnassa.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaan. Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Kelpoisten hakojoiden puuttuessa voimme palkata määräaikaisesti myös erityisopetuksesta kokemusta omaavan luokanopettajan, erityisopettajan tai erityisluokanopettajaksi kouluttautuvan opettajan.

Ennen vaalin vahvistamista virkaan valitun tulee toimittaa hyväksytty lääkärintodistus ja esittää nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Lisätietoja

http://www.urjala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rehtori Mervi Lumia 040 335 4253,
sivistysjohtaja Juha Salo 040 335 4250

Lisätietoja

Aseman koulu

Urjala on vireä alle 5 000 asukkaan kaunis maaseutukunta Etelä-Pirkanmaalla. Kulttuurimaisemien lisäksi Urjala tarjoaa asukkailleen monipuolisia palveluita ja hyvät asumisen edellytykset. Urjalassa on hyvä kattaus erilaisia harrastusvaihtoehtoja, tarvittaessa valikoimaa voi täydentää lähikuntien tarjonnalla alle puolessa tunnissa. Tampereelle Urjalasta ajaa noin 45 minuutissa, ja valtaväyliä pitkin matka sujuu sutjakasti myös mm. Turkuun tai Helsinkiin.

Kunta tunnetaan osaamista ja työhyvinvointia arvostavana ja kehittävänä sekä vastuullisena työnantajana. Työsuhde-etuna on mm. kuntosali työpaikan yhteydessä sekä mahdollisuus työsuhdepolkupyörän hankintaan. Urjalan kunta on savuton työpaikka.


Osoite: PL 33, 31761 Urjala
Urjalan kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat