Skip to main content
test
Erityisluokanopettajia, Hyttikallion koulu - Haapaveden kaupunki

Erityisluokanopettaja 3. luokille Hyttikallion koululle.

Haapaveden kaupungin koulutoimella on avoimena erityisluokanopettajan virka 3. luokille Hyttikallion koululla 5.8.2024-31.7.2025.

Arvostamme perehtyneisyyttä ja kokemuksia uuden opetussuunnitelman opetuksen järjestämistä ohjaaviin velvoitteisiin, arvoperustaan ja oppimiskäsitykseen sekä sen tavoitteisiin ja sisältöihin. Pidämme tärkeänä myös yhteistyökykyä, monipuolisten työtapojen hallintaa ja kykyä johdattaa oppilaita laaja-alaisen osaamisen suuntaan sekä perehtyneisyyttä inkluusioon ja yhteisopettajuuteen.

Eduksi katsotaan myös perehtyneisyyttä ja kokemusta tieto- ja viestintätekniikan hallinnasta ja monipuolista opetussuunnitelman tvt-strategiasn mukaista opetusta ja taitoja.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti.

Valitun on toimitettava lääkärinlausunto terveydentilastaan sekä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaamisesta. Koeaika on 4 kk.

Pyydämme jättämään hakemuksen sähköisesti kuntarekry.fi-sivujen kautta ja liittämään mukaan kelpoisuutta osoittavat todistukset. (Muut todistukset toimitetaan myöhemmin).

Mikäli ei ole mahdollisuutta jättää sähköistä hakemusta, voi kirjalliset hakemukset toimittaa os. Haapaveden kaupunki, Hyttikallion koulu, Raatetie 6, 86600 Haapavesi.

Lisätietoja

http://www.haapavesi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Risto Klasila, 0447591358
risto.klasila@haapavesi.fi

Lisätietoja

Haapaveden kaupunki

Haapavesi on n. 6500 asukkaan kaupunki Pohjois-Pohjanmaalla.


Osoite: Raatetie 6, 86600 Haapavesi

Sinulle suositellut työpaikat