Erityisnuorisotyöntekijä - Haapaveden kaupunki

Erityisnuorisotyöntekijä - Haapaveden kaupunki

Haapaveden kaupungin nuorisotoimessa on haettavana erityisnuorisotyöntekijän määräaikainen sijaisuus ajalle 12.8. 2019 - 19.5.2020.

Pääasiallisiin työtehtäviin kuuluu nuorisotyön toteutus ja kehittäminen yhteistyössä muiden nuorten parissa työskentelevien toimijoiden kanssa, nuorisotilan ohjaus- ja avoinnapitotehtävät sekä tapahtumien järjestäminen. Tehtävän hoitamisessa on avuksi oma-aloitteisuus ja hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Työ sisältää säännöllistä iltatyötä sekä satunnaisesti viikonlopputöitä.

Hakijoilta edellytetään toimeen soveltuva korkeakoulututkinto tai vähintään opistoasteinen alan ammatillinen tutkinto sekä kokemusta nuorten kanssa tehtävästä työstä.

Palkkaus on KVTES: n mukainen. Työaika 38,75 h/vko. Tehtävässä noudatetaan 4 kk koeaikaa.
Ennen työn aloittamista valitun on esitettävä rikosrekisterilain 6 §: n 2 mom. mukainen rikosrekisteriote sekä lääkärintodistus.

Haapaveden kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.haapavesi.fi

liikuntasihteeri Kati Mäntylä, p. 044 7591 251, kati.mantyla@haapavesi.fi

Haapaveden kaupunki, vapaa-aikatoimi
Osoite: Urheilutie 58, 86600 Haapavesi

Haapavedellä on hyvä asua, elää ja olla. Luonnonläheisyys, hyvät asumisen mahdollisuudet ja monipuolinen koulutus- ja palvelutarjonta luovat virikkeellisen ja turvallisen elinympäristön. Myös monipuoliset kulttuuri-, liikunta- ja vapaa-ajan harrastusmahdollisuudet luovat edellytykset hyvään elämiseen.

Tutustu työnantajaan