Erityisnuorisotyöntekijä - Seinäjoen kaupunki

Seinäjoen kaupungin nuorisopalvelut hakee

Erityisnuorisotyöntekijää

Tarjolla on haastava ja mielenkiintoinen työ nuorten parissa ja heidän tukiverkkojen rakentajana. Erityisnuorisotyöntekijä on aktiivisena toimijana mm. oppilashuollon, etsivän nuorisotyön ja Pilarin kanssa.

Tehtävässä edellytetään alalle soveltuvaa ammattikorkeakoulututkintoa tai aikaisempaa opistoasteen tutkintoa. Hakijalle on eduksi kokemus nuorisotyöstä ja toimimisesta monialaisissa verkostoissa. Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää vahvoja vuorovaikutustaitoja ja sopeutumista vaihteleviin työaikoihin.
Tehtävä täytetään 1.9.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Palkkaus ja työsuhteen ehdot ovat KVTES:n mukaiset. Valitun on viimeistään 30 päivän kuluttua päätöksen tiedoksisaannista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain (504/2002) edellyttämä rikosrekisteriote. Tehtävässä noudatetaan 2 kk:n koeaikaa.
Palvelusuhde on määräaikainen 31.12.2020 asti, mahdollisesti pidempään.

Hakemukset kuntarekryn kautta, työavain 301864, 9.8.2020 mennessä.

Lisätietoja

https://www.seinajoki.fi/kulttuuri-ja-liikunta/nuoriso/

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa nuorisotoimenjohtaja Pekka Hautamäki p. 040 774 8480 (9.8-10.7.2020), nuorisopalvelupäällikkö Suvi Leppänen p. 040 551 8071 (13.7.-31.7.2020)

Seinäjoen kaupunki, Sivistyksen ja hyvinvoinnin toimiala, Nuorisotoimi
Osoite: Puskantie 3, 60101 Seinäjoki

Tule meille töihin! Seinäjoen kaupunki alueen suurimpana työnantajana työllistää yli 4000 henkilöä. Valtteinamme ovat hyvät koulutusmahdollisuudet ja kannustus oman työn kehittämiseen. Seinäjoki on yksi Suomen menestyneimmistä kaupungeista. Meillä on vahva asenne, rohkeutta ja tekemisen meininki. Meitä on jo yli 63 000 ja kaupunkiseudulla asukkaita on 150 000. Viihtyisä kaupunkiympäristö, lyhyet välimatkat ja monipuoliset asumismahdollisuudet leimaavat kaupungin arkea. Suomen kuudenneksi suurimman markkina-alueen keskuksena kaupunki tarjoaa myös erittäin kilpailukykyiset kaupan palvelut. Seinäjoella on laadukasta koulutusta aina yliopistotasolle asti. Kaupunki on tunnettu suurista tapahtumistaan. Vapaa-aikaa voit viettää vaikkapa Rytmikorjaamon keikoilla, ja kaupunginkirjasto Apila valloittaa jokaisen kävijän. Meillä on tilaa isoille ideoille ja tulevaisuuden tekijöille. www.seinajoki.fi (http://www.seinajoki.fi) www.avaruudenpaakaupunki (http://www.avaruudenpaakaupunki) www.elamaniseinajoki.fi (http://www.elamaniseinajoki.fi) www.facebook.com/seinajoenkaupunki (http://www.facebook.com/seinajoenkaupunki) www.twitter.com/Sjkkaupunki (http://www.twitter.com/Sjkkaupunki) www.linkedin.com/company/11284401 (http://www.linkedin.com/company/11284401) www.instagram.com/sjkkaupunki (http://www.instagram.com/sjkkaupunki) www.youtube.com/seinajoenkaupunki (http://www.youtube.com/seinajoenkaupunki)