Erityisnuorisotyöntekijä - Someron kaupunki

Erityisnuorisotyöntekijän vakituinen työsuhde

Hei sinä innokas nuorisotyön ammattilainen!
Etsimme nuorisopalveluiden rentoon ja nuorten asioille sydämestään omistautuvaan poruukkaamme erityisnuorisotyöntekijää 4.1.2021 alkaen. Voit tutustua toimintaamme Facebookissa: https://www.facebook.com/nuorisotalo.jukola.7 ja Instagramissa: https://www.instagram.com/someronnuorisotoimi/?hl=fi

Erityisnuorisotyöntekijänä tuet nuorten kasvua ja hyvinvointia sekä toteutat elinoloja parantavaa toimintaa. Keskeistä työssäsi on nuorten syrjäytymisen ehkäisy. Työ sisältää yksilötyötä, nuorisotalotyöskentelyä (tällä hetkellä kaksi iltaa viikossa) sekä monialaista verkostotyötä ja sen kehittämistä (esim. kouluyhteistyö). Toimintoja kehitetään, suunnitellaan ja toteutetaan yksin sekä yhdessä tiimimme toisen nuorisotyöntekijän ja etsivän nuorisotyöntekijän kanssa. Erityisnuorisotyöntekijänä sijaistat tarvittaessa tiimin muita työntekijöitä sekä toimit tiiminvetäjänä. Tiimiimme kuuluu myös syyskuussa 2020 aloitettu starttipajatoiminta, josta vastaa starttipajaohjaaja. Nuorisopalveluiden esihenkilötehtäviä hoitaa kirjastonjohtaja.

Jotta voimme ottaa sinut tehtävään, sinulla tulee olla soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (mielellään yhteisöpedagogi) tai aikaisempi opistoasteen koulutus ja kokemusta nuorten kanssa tehtävästä työstä. Tehtävien hoitamisessa tarvitset lasten ja nuorten kasvun sekä kehityksen tuntemista, toiminnallisten menetelmien osaamista, suunnitelmallisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta sekä turvallisen aikuisuuden taitoja.

Palkkaa maksamme KTVES:in mukaisesti. Viikoittainen työaika on 38,25h/vko ja se sisältää iltatyötä sekä viikonlopputyötä tarvittaessa. Työssä on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Jos sinut valitaan tehtävään, on sinun ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikosrekisteritaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 edellyttämä rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastasi.

Jätäthän hakemuksesi Kuntarekryn kautta viimeistään 4.12.2020 klo 12.00.

Lisätietoja

http://www.somero.fi

Tutustu työnantajaan

Kirjastonjohtaja Sirkka Ylander
040-1268330, sirkka.ylander@somero.fi
Puhelimitse 25.11.2020 klo 13-16, 30.11.2020 klo 9-11. Muina aikoina sähköpostitse.

Someron kaupunki, Sivistys
Osoite: Joensuuntie 20, 31410 Ylöpirtti

Someron kaupungilla töitä tekee työhönsä innostuneesti ja sitoutuneesti suhtautuva 600 hengen porukka. Haluamme kehittää asioita luovalla tavalla ja tehdä organisaatiosta tulevaisuuden haasteisiin ketterästi vastaavan – tarvittaessa yllättäviäkään ratkaisuja kaihtamatta. Juttu tääl onnistuu!

Someron kaupunki - Savuton työpaikka