Skip to main content
test
Erityisnuorisotyöntekijä - Sipoon kunta

Oletko nuorisotyön ammattilainen ja koet aitoa kiinnostusta työskennellä nuorten hyvinvoinnin ja sosiaalisen aktiivisuuden edistämiseksi?

Sipoon kunnan Nuorisopalvelut tarjoavat nuorille toimintaa ja tekemistä vapaa-ajalla sekä tukevat nuorten kasvua ja itsenäistymistä, sosiaalista vahvistumista sekä kasvu- ja elinolojen parantamista.

Haemme nyt työyhteisöömme

ERITYISNUORISOTYÖNTEKIJÄÄ 2.1.2024 alkaen tai aloitus sopimuksen mukaan.

Erityisnuorisotyön tarkoituksena on tukea nuoria erilaisissa elämään liittyvissä ongelmatilanteissa. Nuori hakeutuu erityisnuorisotyön piiriin joko oma-aloitteisesti tai huoltajansa tai muun yhteistyötahon kehotuksesta. Työ keskittyy ihmissuhteiden vahvistamiseen ja nuorten elämänhallinnan tukemiseen.

Erityisnuorisotyöntekijänä tehtävänäsi on tukea nuorten kasvua, auttaa heitä löytämään omat voimavaransa ja hyödyntämään niitä yleensä elämässä. Erityisnuorisotyötä tehdään yksilötyönä sekä erilaisten pienryhmien kanssa. Eritysnuorisotyöntekijä työskentelee myös nuorten vapaa-ajalla ja iltaisin. Asiakkaina ovat pääasiassa alaikäiset nuoret.
Työ on moniammatillista yhteistyötä sosiaali- ja terveystoimen, seurakunnan, järjestöjen, koulujen, polisiin ja kunnan työntekijöiden kanssa.
Tarjoamme monipuolisia tehtäviä kasvavassa kunnassa sekä hyvät mahdollisuudet tehtävien kehittämiseen.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ammattikorkeakoulututkinto, kuten esim. yhteisöpedagogi tai sosionomi. Lisäksi edellytämme molempien kotimaisten kielten hyvää suullista ja tyydyttävää kirjallista taitoa. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä ja taitoa itsenäiseen työskentelyyn, positiivista asennetta sekä aikaisempaa alan kokemusta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan, tehtäväkohtainen palkka on 2708,47e/kk. Työsuhteessa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Valitun tulee esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan.

Hakemukset pyydetään jättämään 30.11.2023 klo 16.00 mennessä ohessa olevan linkin kautta tai sivuiltamme www.sipoo.fi/rekry.

Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

https://www.sipoo.fi/tyo/uratarinoita/
https://www.sipoo.fi/vapaa-aika-ja-nuoret/nuoret/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja 23. - 30.11. välisenä aikana antaa nuorisopalvelupäällikkö Mia Liljeberg, puh +358 505968692 tai email; mia.liljeberg(at)sipoo.fi

Lisätietoja

Arki- ja vapaa-aika, Nuorisopalvelut

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 900 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!


Osoite: Iso Kylätie 8, 04130 Sipoo
Sipoon kunta - Savuton työpaikka Sipoon kunta - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat