Skip to main content
test
Erityisnuorisotyöntekijä - Järvenpään kaupunki

Tule tekemään kanssamme tulevaisuuden Järvenpäätä! Rakennamme sujuvaa arkea 1 500 ammattilaisen voimin. Täällä kaikilla on mahdollisuus oppia ja kehittää omaa työtään. Me Järvenpäässä innostumme valmentavasta työotteesta, yhteisöohjautuvuudesta, oppimisen mahdollisuuksista sekä joustavasta työkulttuurista.

Innostutko vaikuttavasta työstä nuorten parissa?

Olisitko etsimämme ERITYISNUORISOTYÖNTEKJIÄ?

Haemme vakituiseen työsuhteeseen erityisnuorisotyöntekijää, jonka vastuualueina ovat perusopetuksen kanssa tehtävän yhteistyön sekä nivelvaiheen ja 2. asteen koulunuorisotyön kehittäminen erityisnuorisotyön näkökulmasta. Erityisnuorisotyöntekijä kehittää yhteistyössä monitoimijaisen verkoston kanssa jalkautuvaa työtä Järvenpään alueella ja osallistuu Nuorisotyö Raiteilla -toimintaan. Lisäksi erityisnuorisotyötekijä toteuttaa kohdennettuja ryhmätoimintoja ja osallistuu koulu- ja perusnuorisotyön toimintoihin.

Nuorisotyö on luonteeltaan reaktiivista. Vaihtuvat, ajankohtaiset ilmiöt nuorten keskuudessa ja mm. yhteiskunnalliset muutokset haastavat kehittämään ja muuttamaan toimintoja. Työssä on kyettävä toimimaan nuorten ikä- ja kehitystason edellyttämällä tavalla ohjaus- ja kohtaamistyössä huomioiden arjen turvallisuus ja sujuvuus. Erityisnuorison painopisteitä ovat mm. nuoren hyvinvoivan arjen, koulukäynnin ja päihteettömyyden tukeminen sekä nuoren itsenäisyyden edistäminen. Työskentely nuoren ja hänen perheensä kanssa on ratkaisukeskeistä.

Useiden yhteistyökumppanien kanssa toimiminen ja yhteistyön syventäminen on avainasemassa erityisnuorisotyön monipuolisella ja koko ajan kehittyvällä toimintakentällä. Työyhteisömme on matkalla kohti itseohjautuvaa ja valmentavaa otetta kaikessa tekemisessään.

Miksi tulisit meille Järvenpäähän?

Työ nuorten parissa on vaihtelevaa, monella tavalla, myös sillä hyvällä tavalla, haastavaa, vauhdikastakin. Nuorisopalvelujen työtiimi on innostuva, innovatiivinen ja siihen on helppo solahtaa osaksi taitavien ammattilaisten joukkoa. Puitteiden ollessa kunnossa, on helppoa tuoda omat vahvuudet ja osaaminen nuorten tueksi ja hyödyksi. Lisäksi Järvenpäässä panostetaan valmentavaan johtamiseen ja sisältöjen monipuoliseen kehittämiseen. Arvostamme kehittävää työotetta, toimeen tarttumista ja yhteisöllisyyttä.

Lisätietoja

Hakuaikaa on 9.2.2023 klo 15 asti. Jätäthän hakemuksen mahdollisimman pian, sillä haastattelut voidaan tosiaan aloittaa jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa nuorisopalvelujen päällikkö Anu Puro puh 040-315 2223, anu.puro@jarvenpaa.fi sekä nuorisotyöntekijä Noora Salo 040-315 3835.

Kelpoisuusehdot

Kelpoisuusehtona on soveltuva alan korkeakoulututkinto (esim. yhteisöpedagogi AMK tai sosionomi AMK) tai vastaavat tiedot ja lisäksi riittävä kokemus erityisnuorisotyöstä. Katsomme eduksi monipuolisen menetelmäosaamisen (esim. nuorten sovittelu, friends).

Palvelussuhteen ehdot

  • Sopimusala KVTES
  • Tehtäväkohtainen palkka sijoittuu kokemuksesta riippuen välille 2 598,53 - 2 806,41 €/kk.
  • Koeaika on kuusi kuukautta
  • Rikosrekisteriote esitettävä
Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

nuorisopalvelujen päällikkö Anu Puro puh 040-315 2223, anu.puro@jarvenpaa.fi sekä nuorisotyöntekijä Noora Salo 040-315 3835.

Lisätietoja

Jokainen työntekijä on oman elämänsä järvenpäähenkilö. Suosimme ketterää kehittämistä ja arjessa oppimista. Vierastamme kaikenlaista kankeutta ja pyrimme poistamaan onnistumisen esteitä valmentavan johtamisen ja itseohjautuvuuden avulla.

Sinulle suositellut työpaikat