Erityisnuorisotyöntekijä, jalkautuva työ - Keravan kaupunki

Keravan Nuorisopalveluissa on haettavana erityisnuorisotyöntekijän toimi.
Erityisnuorisotyöntekijän tehtäviin kuuluu seuraavat tehtäväkokonaisuudet:

1) jalkautuvan, kadulla tehtävän nuorisotyön suunnittelu, toteuttaminen ja kehittäminen
2) monikulttuurinen nuorisotyö
3) kouluissa tehtävä nuorisotyö
4) kohdennettu nuorisotyö (yksilö- ja pienryhmät, erityisryhmät)
5) osallistuminen Nuorten kulman toimintaan

Työajat ovat enimmäkseen ilta- ja viikonlopputyötä (4-5 iltaa / viikko ja 3 vkl / kuukausi). Työaika on 38,75 h / vko.

Tehtävän kelpoisuusvaatimukset: soveltuva ammatillinen koulutus tai ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto sekä kokemusta nuorten kanssa työskentelystä.

Erityisiksi ansioiksi katsotaan kokemus yksilö- ja ryhmänohjauksesta, kokemus nuorten kanssa tehdyn toiminnan suunnittelusta ja toteutuksesta, päihde- ja mielenterveystyön koulutus tai kokemus, hyvät digi/sometaidot, kyky toiminnan kehittämiseen, ajokortti sekä EA1 -todistus.

Työ alkaa 1.2.2020 tai sopimuksen mukaan. Ensisijainen työpaikka on Keravan kaupungin nuorisopalvelut. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan ja tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 mom. mukainen rikosrekisteriote. Keravan kaupunki on savuton työpaikka.

Täytä sähköinen hakemus www.kerava.fi, kohdasta avoimet työpaikat 15.12.2019 klo 23.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.keravannuorisopalvelut.fi

Tutustu työnantajaan

Johtava nuoriso-ohjaaja Ville Tuominen, p. 040 318 4909, ville.tuominen@kerava.fi
Nuorisopalvelujohtaja Jari Päkkilä, p. 040 318 4175, jari.pakkila@kerava.fi

Keravan kaupunki, Vapaa-ajan ja hyvinvoinnin toimiala, Nuorisopalvelut
Osoite: Kauppakaari 11, 04200 Kerava

Kerava on pääkaupunkiseudun pohjoinen kärki. Alle puolessa tunnissa Helsingin keskustasta pääset meille, vehreään puistojen ja ihmisten pikkukaupunkiin. Kerava on kekseliään ja kestävän kehityksen edelläkävijä, hyvän elämän kaupunki. Tämän mahdollistavat kaupungin noin 1700 osaavaa ja arvostettua työntekijää. Noin 36 tuhannen asukkaan Keravan saavutat helposti niin pääradan junalla kuin autoillenkin.

Keravan nuorisotyön toiminta-ajatuksena on lasten ja nuorten yksilöllisen kasvun tukeminen luomalla heille turvallinen ja virikkeellinen elinympäristö. Keravalaisessa nuorisopolitiikassa lasten ja nuorten mielipiteet huomioidaan heitä koskevassa päätöksenteossa. Nuorisotyön keskeisiä tavoitteita ovat kasvatuksellisen nuorisotyön vahvistaminen, osallisuuden edistäminen ja vaikutusmahdollisuuksien parantaminen. Perusajatuksena ja lähtökohtana on, että nuorisotyön tulee tuottaa palveluja nuorten kanssa yhdessä; nuoria osallistavin menetelmin. Keravan nuorisopalveluiden arvopohjan luovat yksilön kunnioittaminen, oikeudenmukaisuus ja tasa-arvoisuus.