Erityisnuorisotyöntekijän sijaisuus - Kouvolan kaupunki

Haemme Kouvolan nuorisopalveluihin erityisnuorisotyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen.

Erityisnuorisotyöntekijänä työskentelet osana alueellisen nuorisotyön tiimiä. Tehtävänäsi ovat alueellisen nuorisotyön toimintojen ideointi, suunnittelu, valmistelu ja toteutus muiden alueen toimijoiden kanssa. Pääpaino on ennaltaehkäisevässä nuorisotyössä, jossa on tarkoituksena auttaa ja tukea nuorta ongelmallisissa tilanteissa. Se on nuoren tarpeista lähtevää sosiaalista nuorisotyötä, joka kohdistuu syrjäytymisvaarassa oleviin tai jo syrjäytyneisiin nuoriin.

Kelpoisuusvaatimuksena on yhteisöpedagogi tai muu soveltuva AMK-tutkinto. Arvostamme valmiuksia monialaiseen yhteistyöhön. Edellytämme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja sekä digitaalista osaamista. Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ja voimassa oleva rikosrekisteriote ennen tehtävän vastaanottamista.

Tehtävässä on neljän (4) kuukauden koeaika.

Lisätietoja

http://www.nuortenkouvola.fi

Tutustu työnantajaan

Koordinaattori Esko Lavonen p. 02061 58416 tai palveluvastaava oto. Maritta Rihu p. 02061 57794
Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella www.kouvola.fi/rekry.

Kouvolan kaupunki, Nuorisopalvelut
Osoite: Torikatu 10, 45100 Kouvola

Vuoden 2020 alusta Kouvolan nuorisopalvelut on siirtynyt uuteen alueellisen nuorisotyön malliin. Jokaiselta viidellä alueelta nuori saa vapaa-ajan, koulunuorisotyön, erityisnuorisotyön ja etsivän nuorisotyön palveluita. Haluamme olla rakentamassa nuorelle luotettavaa ja turvallista kasvualustaa nuoren elämän eri vaiheissa. Nuori voi hyvin, kun hänellä on elämä hallinnassa, suunta olemassa ja mahdollisuus vaikuttaa. Meitä on nuorisopalveluissa 48, NuortenTaloja on 10 ja koulunuorisotyötä on jokaisella kymmenellä yläkoululla. Nuorisopalveluihin kuuluu myös nuorten työpajatoiminta.

Kouvola on kestävällä tavalla kehittyvä lähes 83 000 asukkaan kaupunki, jossa liikkuminen on sujuvaa ja asuminen edullista. Viihdyt varmasti monipuolisten palvelujen ja harrastusmahdollisuuksien sekä moni-ilmeisen luonnon keskellä. Tervetuloa työntekijäksi ihmeen hienoon Kouvolaan!

Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka.