Erityisnuorisotyöntekijän sijaisuus - Kouvolan kaupunki

Haemme Kouvolan kaupungin nuorisopalveluihin erityisnuorisotyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen.

Erityisnuorisotyöntekijänä työskentelet osana alueellista nuorisotyön tiimiä. Tehtävänäsi ovat alueellisen nuorisotyön toimintojen ideointi, suunnittelu, valmistelu ja toteutus muiden alueen toimijoiden kanssa. Tehtävän pääpaino on ennaltaehkäisevässä nuorisotyössä, jonka tarkoituksena on auttaa ja tukea nuorta ongelmallisissa tilanteissa. Se on nuoren tarpeista lähtevää sosiaalista nuorisotyötä, joka kohdistuu syrjäytymisvaarassa oleviin tai jo syrjäytyneisiin nuoriin.

Kelpoisuusvaatimuksena on yhteisöpedagogi tai muu soveltuva AMK-tutkinto. Arvostamme valmiuksia monialaiseen yhteistyöhön. Edellytämme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja sekä digitaalista osaamista. Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan sekä ote rikosrekisteristä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Noudatamme tehtävässä kahden (2) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.nuortenkouvola.fi

Tutustu työnantajaan

Koordinaattori Esko Lavonen p. 02061 58416, Palveluvastaava oto. Maritta Rihu p. 02061 57794
Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella www.kouvola.fi/rekry.

Kouvolan kaupunki, Nuorisopalvelut
Osoite: Torikatu 10, 45100 Kouvola

Vuoden 2020 alusta Kouvolan nuorisopalvelut on siirtynyt uuteen alueellisen nuorisotyön malliin. Jokaiselta viidellä alueelta nuori saa vapaa-ajan, koulunuorisotyön, erityisnuorisotyön ja etsivän nuorisotyön palveluita. Haluamme olla rakentamassa nuorelle luotettavaa ja turvallista kasvualustaa nuoren elämän eri vaiheissa. Nuori voi hyvin, kun hänellä on elämä hallinnassa, suunta olemassa ja mahdollisuus vaikuttaa. Meitä on nuorisopalveluissa 48, NuortenTaloja on 10 ja koulunuorisotyötä on jokaisella kymmenellä yläkoululla. Nuorisopalveluihin kuuluu myös nuorten työpajatoiminta.

Kouvola on kestävällä tavalla kehittyvä lähes 83 000 asukkaan kaupunki, jossa liikkuminen on sujuvaa ja asuminen edullista. Viihdyt varmasti monipuolisten palvelujen ja harrastusmahdollisuuksien sekä moni-ilmeisen luonnon keskellä. Tervetuloa työntekijäksi ihmeen hienoon Kouvolaan!

Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka.