Skip to main content
test

Loviisan on viehättävä merellinen kaksikielinen kaupunki, jota leimaa pikkukaupungin idylli. Kunnan 13 peruskoulussa ja kahdessa lukiossa on noin 150 opettajaa ja 50 koulunkäynninohjaajaa.

Loviisan suurimmassa koulussa, Harjurinteen koulussa on noin 540 oppilasta käsittäen esiopetuksen, vuosiluokat 1-9 sekä erityisluokat. Koulussa on paljon yhteisiä opettajia samoissa tiloissa toimivan Loviisan lukion kanssa.

Haemme laaja-alaisen eritysiopettajan sijaista ajalle 15.8.2022-3.2.2023. Erityisopettajan vastuualueeseen kuuluu vuosiluokkien 7-9 laaja-alainen erityisopetus yhdessä toisen erityisopettajan kanssa, sekä lukion erityisopetus. Viran opetusvelvollisuus on 24 tuntia viikossa.

Erityisopettajana kuulut kaupungin erityisopettajatiimiin. Kolmiportaisen tuen asiantuntijuuden lisäksi sinulta edellytetään oppilaslähtöistä ja ammatillista työotetta. Suunnittelu- ja organisaatiotaito luetaan eduksi. Jos lisäksi olet suvaitsevainen, johdonmukainen ja joustava sekä haluat kehittää erityisopetusta Harjurinteen koulussa ja Loviisan lukiossa, olet etsimämme henkilö.

Tarjoamme sinulle rennon työympäristön vastaremontoiduissa tiloissa mukavien nuorten parissa. Harjurinteen koulussa kehitetään jatkuvasti erityisopetuksen toimintamalleja ja rakenteita monialaisena yhteistyönä.

Loviisan kaupunki on savuton työpaikka.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaan.

Hakemukset toimitetaan kuntarekry.fi:n kautta. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset skannattuina.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan viimeistään kahden viikon kuluttua tehtävän alkamisesta. Ennen vaalin vahvistamista on valitun esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Koeaika on kaksi kuukautta.

Lisätietoja

https://peda.net/loviisa/peruskoulut/harjurinteen-koulu

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiedustelut:
Harjurinteen koulun rehtori Laura Tenhunen, laura.tenhunen@edu.loviisa.fi
Harjurinteen koulun apulaisrehtori Riitta Sinkkonen, riitta.sinkkonen@edu.loviisa.fi

Lisätietoja

Harjurinteen koulu

Loviisa - Pieni kaupunki, suuria elämyksiä

Loviisassa on 15 000 aktiivista ja osallistuvaa asukasta. Loviisasta löydät merellistä asumisidylliä, elinvoimaisia kyliä ja luonnonrauhaa. Kaupunkimme noin 1 000 työntekijää tarjoaa ihmisläheistä ja yritysystävällistä palvelua kahdella kielellä.


Osoite: Ratakatu 1, 07900 Loviisa
Loviisan kaupunki - Savuton työpaikka Loviisan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Loviisan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat