Erityisopettaja - Hattulan kunta

Erityisopettaja - Hattulan kunta

Hattulan kunnassa on haettavana erityisopettajan määräaikainen tehtävä. Määräaikainen tehtävä alkaa 1.8.2019 ja päättyy 30.5.2020.

Määräaikaisen tehtävän hakuaikaa on jatkettu. Tehtävää jo hakeneet huomioidaan .

Opetustehtävä painottuu 7.-9. -luokkalaisten oppimisen tukemiseen. Opetus tapahtuu mm. tukea tarvitsevien oppilaiden ryhmissä samanaikaisopetuksena. Opetustunteja on 24.

Arvostamme erityisesti yhteistyötaitoja ja joustavuutta sekä opetuskokemusta ja osaamista liittyen erityisesti erityisopetuksen kehittämiseen. Arvostamme opetuskokemusta yläluokilla sekä kokemusta sähköisten oppimisympäristöjen hyödyntämisestä opetuksessa.

Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi ja liitä kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen liitteeksi, alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Kelpoisuusvaatimuksena erityisopettajan kelpoisuus.

Tehtävän kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaisesti.

Tehtävään valitun tulee toimittaa itseään koskeva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote.

Koeaika kuusi kuukautta.

Lisätietoja

http://www.hattula.fi

Lisätiedot:
Mari Toivonen
apulaisrehtori
Parolan Yhteiskoulu
puhelin 050 344 2026

Hattulan kunta
Osoite: Hattula

Vanajaveden äärellä Kanta-Hämeessä sijaitsevassa Hattulassa on noin 9500 asukasta. Olemme osa Suomen kasvukäytävää, jolle merkittävä osa Suomen bruttokansantulosta, väestöstä ja elinkeinoelämästä keskittyy. Kuntaa halkovat niin valtatie 3 kuin pääratakin. Matkaa Helsinkiin on 110 km, Tampereelle 70 km ja Hämeenlinnaan 10 km. Hattulan kunta on savuton työnantaja ja meillä palvelee noin 400 vakituista työntekijää. Arvojamme ovat taloudellisuus, itsenäisyys ja yhteisöllisyys.

Tutustu työnantajaan