Erityisopettaja - Muonion kunta

Muonion kuntaan haetaan erityisopettajaa toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään 11.8.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään 1.9.2020.

Virkasuhteen alkaessa sijoituskoulu on Muonion yhtenäiskoulun yläkoulu, jossa opiskelee n. 70 oppilasta. Erityisopettaja vastaa yleisen, tehostetun ja erityisen tuen oppilaiden erityisopetuksesta. Muonio on Tunturi-Lapin kunta, joka latuineen ja hiihtokeskuksineen tarjoaa myös mainiot mahdollisuudet luonnossa liikkumiseen. Asunnon hankkimisessa avustetaan.

Viran kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaisesti ja palkkaus OVTES:n mukaan. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Virkaan valittavan tulee ennen valinnan vahvistamista toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukseen tulee liittää CV ja todistusjäljennökset (sekä kandidaatin että maisterin, mikäli ovat erilliset todistukset).

Lisätietoja

https://www.muonio.fi/kasvatus/perusopetus.html

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa
sivistystoimenjohtaja Merikki Lappi, puh. 040 489 5160.

Sivistystoimi
Osoite: Opintie 8, 99300 Muonio

Muonio on n. 2330 asukkaan kunta Suomen ja tuntureiden kainalossa.

Täällä asuu tutkitusti Suomen onnellisinta kansaa, joka hengittää maailman puhtainta ilmaa. Hyvät palvelut, monipuolinen yritystoiminta ja Lapin eksotiikka luovat hyvät puitteet myös koulutukselle. Kunnassa on erinomaiset talviurheilumahdollisuudet. Asunnon hankkimisessa avustetaan.