Erityisopettaja - Pietarsaaren kaupunki

Pietarsaaren kaupunki hakee erityisopettajaa toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan syksyn aikana. Tehtävä sijoittuu pääosin Etelänummen yläkouluun. Lisäksi opetusta on myös Pietarsaaren lukiossa. Koulussamme työskentelee erityisopetuksen parissa useita erityisopettajia ja siten tehtävässä on hyvä kollegiaalinen tuki.

Arvostamme vastuullista ja myönteistä työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä avointa suhtautumista tiimityöskentelyyn.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/98 mukaisesti. Pätevyyden osoittavat todistukset tarkastetaan mahdollisessa haastattelutilanteessa.

Virkaan valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen ote.

Lisätietoja

http://www.jakobstad.fi/etusivu

Tutustu työnantajaan

Koulutoimenjohtaja Juha Paasimäki juha.paasimaki@pietarsaari.fi p: 044-7851480
Etelänummen koulu Rehtori Kim Pitkäkangas p: 044-7851467
Pietarsaaren lukio rehtori Minna Vanhamäki p. 044-7851333

Pietarsaaren kaupunki, Koulutusvirasto, Koulut
Osoite: Strengberginkatu 1, 68600 Pietarsaari

Pietarsaari on kaksikielinen länsirannikolla sijaitseva kaupunki. Pietarsaaren asukasmäärä on n. 19 000.Pietarsaarii on alueensa elinvoimainen keskus. Suomenkielisiä perusopetuksen kouluja on 5. Suomenkielinen lukio toimii samassa kiinteistössä ruotsinkielisen lukion kanssa.