Erityisopettaja - Riihimäen kaupunki

Haemme Riihimäen kaupungin Patastenmäen kouluun erityisopettajaa 10.8.2021-4.6.2022

Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt Riihimäen kaupungille valtion erityisavustusta koulutuksellisen tasa-arvon edistämiseen, erityisopetukseen ja opetusryhmien pienentämiseen. Riihimäellä tavoitteena on vahvistaa tukea tarvitsevien oppilaiden opiskelumahdollisuuksia osana yleisopetuksen opetusryhmää ja kehittää samanaikaisopettajuutta.

Erityisopettajan tehtävänä on antaa yleistä, tehostettua ja erityistä tukea, vastata osaltaan pedagogisten asiakirjojen laadinnasta ja yhteistyöstä huoltajien kanssa. Erityisopettaja työskentelee yhteistyössä luokanopettajien /aineenopettajien ja muiden erityisopettajien kanssa kehittäen samanaikaisopettajuutta koulussa.

Hakijalle katsotaan eduksi kokemus erityisopetuksesta ja/tai muista perusopetuksen opetustehtävistä sekä pedagogisten asiakirjojen laadinnasta. Lisäksi toivotaan vahvoja yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta sekä aktiivista ja kehittävää työskentelyotetta. Arvostamme kokemusta tunne- ja vuorovaikutustaitojen opettamisesta ja kokemusta opetusteknologisten välineiden käytöstä.

Patastenmäen koulussa on oppilaita noin 260. 1.-2.luokkalaiset opiskelevat Patastenmäen Jukolan koulussa ja 3.-5.luokkalaiset Tiilikoulussa. Luokissa on älytaulut ja käytössä on kannettavia tietokoneita ja tablet-laitteita.

Hakijalla tulee olla opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa huomioimme myös muut hakijat.

Valitun henkilön on esitettävä todistus terveydentilastaan ja lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Koeaika on neljä kuukautta.

Hakemukset pyydämme toimittamaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuustodistus ja ansioluettelo. Hakuaika päättyy 13.5.2021 klo 23:59.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Patastenmäen koulu
Patastenmäentie 42
11130 Riihimäki
Sirkka Ojaniemi, rehtori
puh. 040 330 4510
sirkka.ojaniemi(at)riihimaki.fi

Lisätietoja

Riihimäen kaupunki, Patastenmäen koulu

Riihimäen kaupungin työntekijänä pääset kehittämään noin 30 000 asukkaan edelläkävijäkaupunkia. Tavoitteenamme on toimia ja palvella iloisella asenteella. Kiertotalous, robotiikkaopetus ja nuorisoteatteri ovat tärkeitä vahvuuksiamme. Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Kaupunkimme on ihmisenkokoinen, kaikki tärkeä on kävelymatkan päässä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Patastenmäentie 42, 11130 Riihimäki
Riihimäen kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat