erityisopettaja - Tornion kaupunki

Tornion kaupunki julistaa uudelleen haettavaksi Tornion Seminaarin koululla erityisopettajan määräaikaisen viran (laaja-alainen 24vvt) ajalle 1.8.2021-31.7.2022. Aikaisemmat hakemukset kyseiseen virkaan otetaan huomioon.

Tornion Seminaarin koulussa on kuusi yleisopetuksen luokkaa ja kahdeksan pienluokkaa. Koulussa on noin 200 oppilasta. Koulu tarjoaa oppilaille aamu- ja iltapäivätoimintaa, kuntouttavaa päivähoitoa ja koulun tiloissa toimii myös esiopetus.
Koulun keskeinen toimintaperiaate on kokonaisvaltainen huolenpito oppilaista myönteisten kasvu- ja opiskeluolosuhteiden turvaamisen kautta. Opetuksessa korostuvat yksilöllisyys ja kannustaminen.


Hakemukset Kuntarekryn kautta 25.7.2021 klo 15.00 mennessä.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaisesti. Kelpoisuuden osoittavat alkuperäiset tutkintotodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Virkaan valitun tulee esitettää nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä on 4 kk:n koeaika.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiedustelut rehtori Hanna Tikka, puh. 040 754 2344, hanna.tikka@tornio.fi

Lisätietoja

Tornion kaupunki, Sivistyspalvelut

Tornio on onnellisten asukkaiden, uudistuvien palveluiden ja menestyvien yritysten vetovoimainen rajakaupunki. Yhdessä Ruotsin Haaparannan kanssa muodostamme 32 000 asukkaan kansainvälisen kaksoiskaupungin kahden maan rajalla. Torniossa kohtaavat suomalainen ja ruotsalainen kulttuuri, rajakauppa, joki ja meri sekä vilkas liikenteen ja matkailijoiden virta.

Tornion kaupungin palveluksessa työskentelee yli 1 300 eri alojen ammattilaista. Kaupunki tarjoaa kehittymiskykyisille osaajille mielenkiintoisen ja kansainvälisen työympäristön sekä turvalliset puitteet viihtyisälle asumiselle. Torniossa voit asua keskustassa tai maaseudun rauhassa, meren rannalla tai valjastamattoman lohijoen äärellä – valitset miten vain, kahden maan palvelut ovat aina ulottuvillasi.


Osoite: Tapiolantie 8, 95410 Tornio

Sinulle suositellut työpaikat