Skip to main content
test
Erityisopettaja - Ilmajoen kunta

Ilmajoen kunnassa on haettavana 1.8.2022 alkaen

ERITYISOPETTAJAN MÄÄRÄAIKAINEN VIRKA (453360) AJANJAKSOLLE 1.8.2022-31.7.2023 TUOMIAHON KOULU

Haemme joukkoomme sinua, joka olet innokas, tiimityöhön/yhteisopettajuuteen syttyvä sekä joustaviin opetusjärjestelyihin sitoutuva opetusalan ammattilainen. Sinulta löytyy intoa uuden koulumme kehittämistyöhön. Odotamme sinulta osaamista ja kehittämisinnokkuutta erityisesti alkuopetuksen erityisopetukseen. Lisäksi toivomme sinulta tvt-osaamista sekä oppimisen tuen tasojen ja pedagogisten asiakirjojen tuntemusta. Arvostamme yhteistyöhakuista, oppilaslähtöistä työotetta ja opettajakokemusta, kuten myös kokemusta nepsy-oppilaiden kanssa työskentelystä. Eduksi katsomme kokemuksen huoltajien ja muiden sidosryhmien kanssa tehtävästä yhteistyöstä.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti.

Palkkaus ja palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Virassa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Valitun on toimitettava hyväksyttävä Ilmajoen kunnan työterveyshuollon lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista sekä on esitettävä lain (504/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

Hakemukset pyydetään lähettämään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry -järjestelmän kautta www.kuntarekry.fi Mikäli sähköinen hakemus ei ole mahdollinen, voi hakemuksen lähettää postitse osoitteeseen Ilmajoen kunta, sivistystoimisto, PL 23, 60801 ILMAJOKI. Kuoren päälle on laitettava sana Hakemus. Hakemuksia ei palauteta. Alkuperäiset tutkintotodistukset tarkastetaan mahdollisilta haastateltavilta ja niistä tulee jättää kopiot haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

https://ilmajoki.fi/
https://ilmajoki.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tuomiahon koulun koulunjohtaja Masa Luhtala, puh. 044 4191 724 tai masa.luhtala@ilmajoki.fi
Sivistysjohtaja Janne Hakala, puh. 044-4191280 tai janne.hakala@ilmajoki.fi

Lisätietoja

Ilmajoen kunta

ILMAJOKI on kehittyvä noin 12 300 asukkaan kunta Etelä-Pohjanmaalla Seinäjoen seudulla. Ilmajoki tunnetaan mm. monipuolisista koulutuspalveluista, kulttuurista, urheilusta ja yrittäjyydestä. Ilmajoella on 12 alakoulua ja yläkoulu nimeltään Jaakko Ilkan koulu sekä lukio. Ilmajoelta löytyy luovaa leikkisyyttä, nuijamiesten voimaa ja kättä pirempää tulevaisuuden tekijöille. Entisestä emäpitäjästä on kehittynyt aktiivinen asuinkunta – turvallinen paikka omalle väelle, kunnon kumppani naapureille ja toisenlainen paikka turisteille. Eikä tilastakaan tee tiukkaa, kun horisontissa näkyy Suomen lavein lakeus – Kyrönjoen Alajoki.


Osoite: Ilkantie 18, 60800 Ilmajoki, 60800 Ilmajoki

Sinulle suositellut työpaikat