Skip to main content
test

Iisalmen kaupungissa julistetaan haettavaksi päätoimisen tuntiopettajan virkasuhde laaja-alainen erityisopettaja (opetusvelvollisuustuntimäärä täyttyy), ajalle 1.8.2022-31.7.2023. Toimipaikka on Juhani Ahon koulu.

Juhani Ahon koulu on Iisalmen ainoa yläkoulu. Koulussamme on noin 700 oppilasta ja yli 80 opetus- ja muiden alojen ammattilaista. Lukuvuonna 2022-23 koulussamme on kuusi erityisopettajaa. Kehitämme koulua inklusiivisessa hengessä. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja ja kehittävää työotetta. Juhani Ahon koulun kaikilla oppilailla ja opettajilla on käytössään kannettava tietokone ja toivommekin valittavalta halukkuutta kehittää omaa digipedagogista osaamistaan sekä sitoutua opetuksen kehittämiseen sähköisissä oppimisympäristöissä.

Kelpoisuus määräytyy opetustoimen henkilöstön kelpoisuuksista annetun asetuksen 14.12.1998/986 mukaisesti. Palkkaus OVTES:n mukaan. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa otamme huomioon myös hakijat, joilla ei ole tehtävässä vaadittua kelpoisuutta. Aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa ja täytämme tehtävän sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 mom:ssa tarkoitettu rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Hakemus tulee tehdä ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi viimeistään 22.8.2022 klo 8.30. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona kelpoisuutta osoittavat tutkintotodistukset. Mahdollinen kirjallinen hakemus liitteineen tulee toimittaa em. määräaikaan mennessä osoitteeseen: Iisalmen kaupunki, kirjaamo, PL 10, 74101 Iisalmi.

Iisalmessa, 5.8.2022
Rehtori

Lisätietoja

https://peda.net/iisalmi/peruskoulut/Juhani Ahon koulu/yhteystiedot
http://www.iisalmi.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Juhani Ahon koulun rehtori Markku Kumpulainen, puh. 040 0571 099, auli.halonen(at)iisalmi.fi
Sähköiseen lomakkeeseen liittyvissä kysymyksissä: henkilöstöasiantuntija Sanna Kouvalainen, sanna.kouvalainen(at)iisalmi.fi, puh. 040 489 4025.

Lisätietoja

Sivistys- ja hyvinvointitoimiala

Me Iisalmessa rakennamme yhdessä onnellisten ihmisten ja hyvinvoivien yritysten kotikaupunkia. Tullessasi töihin Iisalmen kaupungille, pääset tekemään merkityksellistä työtä osaavassa ja innostavassa yhteisössä - työtä, jolla mahdollistetaan ihmeitä.


Osoite: 74100 Iisalmi
Iisalmen kaupunki - Savuton työpaikka Iisalmen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat