Skip to main content
test
Erityisopettaja - Pietarsaaren kaupunki

Pietarsaaren kaupunki hakee erityisopettajaa vakituiseen virkasuhteeseen. Mikäli kelpoisia hakijoita ei ole hakijoiden joukossa voidaan tehtävä täyttää määräaikaisesti lukuvuodeksi 2022-2023 ei-kelpoisella hakijalla.Tehtävänä on laaja-alaisen erityisopettajan (ns. resurssiopettaja) työ Etelänummen yläkoulussa.

Etelänummen koulussa työskentelee erityisopetuksen parissa useita erityisopettajia ja siten tehtävässä on hyvä kollegiaalinen tuki.

Arvostamme vastuullista ja myönteistä työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä avointa suhtautumista tiimityöskentelyyn.

Opettajan kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti.

Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi ja liitä kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemuksen liitteeksi. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 edellyttämä rikostaustaote ja toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan (sis. huumetestin) ennen tehtävän vastaanottamista. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.jakobstad.fi/etusivu

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Opetuspäällikkö Juha Paasimäki juha.paasimaki@pietarsaari.fi p: 044-7851480
Etelänummen koulu Rehtori Kim Pitkäkangas p: 044-7851467

Lisätietoja

Pietarsaaren kaupunki, Koulutusvirasto, Koulut

Pietarsaari on kaksikielinen länsi-rannikolla sijaitseva kaupunki. Pietarsaaren asukasmäärä on n. 19 000.Pietarsaarii on alueensa elinvoimainen keskus. Suomenkielisiä perusopetuksen kouluja on 5. Suomenkielinen lukio toimii samassa kiinteistössä ruotsinkielisen lukion kanssa.


Osoite: strengberinkatu 1, 68600 Pietarsaari

Sinulle suositellut työpaikat