Skip to main content
test
Erityisopettaja - Forssan kaupunki

Forssan kaupungin sivistys- ja tulevaisuuspalveluiden toimialalla, Talsoilan peruskoulussa on haettavana määräaikainen laaja-alaisen erityisopettajan virka ajalle 9.1.-31.7.2023. Opetus luokilla 1-6. Viran opetusvelvollisuus on 24 tuntia viikossa ja eduksi katsotaan taito käyttää digitaalisia opetusvälineitä, kokemus S2-oppilaiden opetuksesta ja hyvä kolmiportaisen tuen hallinta.


Viran sijoituspaikka on noin 190 oppilaan Talsoilan koulu, jossa opiskellaan vuosiluokilla 1-6.
Talsoilan koulussa tuemme oppilaan kasvamista tasapainoiseksi yksilöksi välittävässä ilmapiirissä.

Viran kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksesta annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti.
Tehtävään valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää lain 504/2002 mukainen rekisteriote.

Palkkaus OVTES:n mukaan. Noudatamme neljän (2) kuukauden koeaikaa.
Forssan kaupunki on savuton työpaikka.

Tule töihin luovaan ja rohkeaan joukkoomme.
Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus Kuntarekry.fi -sivustolla.

Asetus opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista, nro 986/1998, myöhempine muutoksineen.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Katja Ahti, koulunjohtaja p. 050 3132145, katja.ahti@forssa.fi

Lisätietoja

Forssan kaupunki, Sivistystoimi, Perusopetus, Talsoilan koulu

Forssan kaupunki on lähes 17 000 asukkaan kaupunki Kanta-Hämeessä. Olemme yksi Suomen lapsiystävällisimmistä ja järkivihreimmistä kaupungeista ja työllistämme kaupungin toiminnoissa noin 700 eri alojen ammattilaista. Sopiva kokomme lisää yhteisöllisyyttä. Arvostamme luovia ja ammattitaitoisia työntekijöitämme, jokainen työntekijä on yhtä tärkeä. Panostamme työhyvinvointiin ja yhteistoimintaan, jotta koko henkilöstömme voisi tehdä oman työnsä hyvin. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen.

Talsoilan koulun päämääränä on kasvattaa oppilas tasapainoiseksi yksilöksi, jolla on terve itsetunto, perustaidot ja -tiedot, valmiudet yhteistyöhön ja keinot tiedon hankintaan. Tavoite on, että oppilas oppii kunnioittamaan rehellisyyttä, vastuuntuntoa ja toisen yksilöllisyyttä


Osoite: Talsoilankatu 34, 30420 Forssa
Forssan kaupunki - Savuton työpaikka Forssan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Forssan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat