Skip to main content
test
Erityisopettaja hankerahoituksella - Riihimäen kaupunki

Haemme erityisopettajaa Harjunrinteen kouluun lukuvuodelle 2022 - 2023.

Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt Riihimäen kaupungille valtion erityisavustusta esi- ja perusopetuksen tasa-arvoa edistäviin toimenpiteisiin ja laadun kehittämiseen. Riihimäellä tavoitteena on vahvistaa tukea tarvitsevien oppilaiden opiskelumahdollisuuksia osana yleisopetuksen opetusryhmää ja kehittää (samanaikais)yhteisopettajuutta.

Erityisopettajan tehtävänä on antaa yleistä, tehostettua ja erityistä tukea. Erityisopettaja työskentelee yhteistyössä muiden opettajien kanssa kehittäen yhteisopettajuutta koulussa. Arvostamme vahvoja vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, ymmärrystä joustavista pedagogisista ratkaisuista tehostetun ja erityisen tuen oppilaille sekä aktiivista ja kehittävää työskentelyotetta.

Hakijalla tulee olla opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa huomioimme myös muut hakijat.

Valitun henkilön on esitettävä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Koeaika on neljä kuukautta.

Hakemukset pyydämme toimittamaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa kuntarekry.fi. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuustodistus ja ansioluettelo. Hakuaika päättyy 17.5.2022 klo 14.00.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rehtori Kari Hämäläinen, puh 040 330 4550 kari.hamalainen(at)riihimaki.fi. Harjunrinteen koulu, Kalevankatu 3, 11100 Riihimäki

Lisätietoja

Riihimäen kaupunki, Harjunrinteen koulu

Haluatko sinäkin olla yksi Riihimäen kaupungin noin 1500 rohkeasta, ripeästä ja reilusta kunta-alan ammattilaisesta? Arvostamme ja tarvitsemme uusia osaajia, ja rekrytoimme kaupungin työyksiköihin ammattitaustaltaan erilaisia työntekijöitä. Me koulutamme henkilöstöämme säännöllisesti ja meillä tuetaan myös omaehtoista opiskelua. Jos pohdit työhöntuloa pidemmän matkan päästä, voit hyödyntää käytössämme olevia työaikajoustoja: etätyötä, mobiilia joustotyötä ja liukuvaa työaikaa. Tarjoamme myös monipuolisia mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen. Tervetuloa työkaveriksemme!


Osoite: Kalevankatu 3, 11100 Riihimäki
Riihimäen kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat