test
Erityisopettaja - Hyria

Hyria koulutus on paras kumppani ammatillisen osaamisen kartuttamiseen. Palvelemme sekä työnantajia että henkilöasiakkaita. Kohtaamme vuosittain 10 000 opiskelijaa. Hyrian omat työ- ja oppimisympäristöt ovat Hyvinkäällä, Riihimäellä, Helsingissä ja Hämeenlinnassa. Enemmän osaamista - Enemmän asennetta. Haluatko tehdä jotain todella merkityksellistä? Meillä on sinulle erityisopettajan tehtävä.

Haemme innostunutta ja hyvät vuorovaikutus- sekä tiimityötaidot omaavaa erityisopettajaa ensisijaisesti tukemaan erityisen tuen opiskelijoita yhteisten tutkinnon osien pajoihin. Päivittäinen työ yhteisten tutkinnon osien pajoissa muodostuu samanaikaisopettajuudesta ja pienryhmäohjauksesta sekä uusien toimintamallien kehittämisestä opiskelijoiden tukemiseksi opinnoissa yhdessä yto-opettajien ja -ohjaajien kanssa.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on soveltuva koulutus tehtävään: ylempi korkeakoulututkinto erityispedagogiikka pääaineena (vähintään aineopinnot) tai ammatillisen erityisopettajan tutkinto. Ammatillisen koulutuksen tuntemus sekä kokemus yhteisistä tutkinnon osista luetaan eduksi. Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, ratkaisukeskeisyyttä sekä kokemusta erilaisten ja eri-ikäisten oppijoiden ohjauksesta ja erityisopetuksesta.

Tehtävä on määräaikainen ajalla 1.1.2022-31.12.2022. Kelpoisuusehdot tehtävään määräytyvät asetuksen (A14.12.1998/986) mukaan. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävään voidaan määräajaksi valita hakija, joka ei täytä kelpoisuusvaatimuksia. Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät ammatillisten aikuiskoulutuskeskusten työehtosopimuksen mukaan. Ennen työn aloittamista valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustasta annetun lain (Laki 504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävissämme on käytössä koeaika. Tehtävä sijoittuu Hyvinkäälle, mutta ensisijaisen toimipisteen lisäksi työssäkäyntialueena ovat kaikki Hyrian koulutuksen järjestämispaikat.

Lisätietoja

http://www.hyria.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Päävalmentaja Jenniina Bies-Wikgren, p. 040 7014315 (1.12. klo 12-13 tai 2.12. klo 9-10), jenniina.bies-wikgren@hyria.fi

Lisätietoja

Hyria, Koulutus- ja valmennuspalvelut, Opiskeluhuolto- ja ohjauspalvelut

Hyria tuottaa koulutus- ja valmennuspalveluja, joiden avulla asiakkaillamme on enemmän mahdollisuuksia hyvään elämään. Kasvupalvelujen avulla edistämme yritysten kilpailukykyä ja kasvua sekä vahvistamme työllisyyttä. Hyria toimii konsortiona, johon kuuluvat Hyria koulutus Oy, Hyria Business Institute Oy, Hyria säätiö sr ja Hyria palvelut Oy. Meillä työskentelee yli 500 osaajaa. Hyria koulutus valmistaa tulevaisuuden ammatillisia osaajia. Haluamme olla paras kumppani ammatillisen osaamisen kartuttamiseen. Hyria Business Institute kasvattaa yritysjohdon osaamista ja Hyria säätiö tuottaa ratkaisuja kohti työtä, kouluttautumista tai kuntoutumista. Hyria palvelut on kahvila- ja ravintolapalveluiden järjestäjä. Keskeisin vaikuttavuusalueemme on Häme ja Uusimaa. Useimmat toimipisteistämme sijaitsevat Hyvinkäällä ja Riihimäellä, mutta emme rajoita toimintaamme vain omien seiniemme sisälle. Hyria on älykäs yhteisö. Kehitämme työ- ja oppimisympäristöjämme ketterästi asiakkaiden, henkilöstön ja maan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Pidämme työvälineemme ja -menetelmämme ajanmukaisina. Hyriassa saat kokea olevasi arvostettu. Tarjoamme muun muassa kattavat työterveyspalvelut, kulttuuri- ja liikuntaedun sekä virkistävästi yllättäviä henkilöstötapahtumia. Meillä saa onnistua ja innostua. Iloitsemme toistemme menestyksestä. Liity Hyrian heimoon


Osoite: Uudenmaankatu 17, 05800 Hyvinkää
Hyria - Savuton työpaikka Hyria - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat