Skip to main content
test

Etsimme tehtävään innostunutta ja ratkaisukeskeistä erityisopettajaa ammatillisen opetuksen tueksi.

Erityisopettaja laatii opiskelijan henkilökohtaiseen osaamisen kehittämissuunnitelmaan sisältyvän erityisen tuen suunnitelman, seuraa ja arvioi sen toteutumista. Tehtävä sisältää yhteisten tutkinnon osien ja ammatillisten tutkinnon osien opetuksen rinnalla annettavaa erityisopetusta. Tehtävään kuuluu oppimisen tuen koordinointia, tiedottamista ja neuvontaa. Erityisopettaja osallistuu toimipaikan TUVA-koulutuksen suunnitteluun ja toteuttamiseen. Erityisopettaja osallistuu opiskelijahuollon toimintaan ja tekee monialaista verkostoyhteistyötä. Opetus ja tukitoimet kohdentuvat toisen asteen ammatillisen koulutuksen opiskelijoille eri koulutusaloilla Kuusamon toimipaikassa.

Kainuun ammattiopistossa opetus- ja ohjaustyö suunnitellaan ja toteutetaan opettajien yhteistyönä, joten arvostamme hyviä yhteistyötaitoja. Arvostamme joustavuutta, kohtaamisosaamista ja innostusta käyttää monipuolisia ohjausmenetelmiä yhteistyössä. Edellytämme verkko-opetusympäristöjen hallintaa opetus- ja ohjauskäytössä. Hakijan eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen opetusalan työtehtävistä.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun asetuksen 986/1998 (muutettu 1150/2017) ammatillisten tutkinnon osien opettajaa koskevien säännösten mukaan.

Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote, huumausainetestin tulos sekä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävän täytössä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Tehtävään haetaan ensisijaisesti www.kuntarekry.fi kautta. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteella Kajaanin kaupunki, Kirjaamo, PL 133, 87101 Kajaani, kuoreen merkintä "erityisopettaja Kuusamo". Hakuaika päättyy 31.5.2022 klo 15.00.

Tehtävän täyttämisessä otetaan ensisijaisesti huomioon Kajaanin kaupungin lomautusuhan alla olevat työntekijät, lomautettavat ja työnteon keskeytyksen alaiset henkilöt, mikäli he täyttävät tehtävän kelpoisuusehdot.

Lisätietoja

http://www.kao.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Pesonen Jaana koulutuspäällikkö, 044 497 5019, jaana.pesonen@kao.fi

Lisätietoja

Kajaanin kaupungin koulutusliikelaitos

Kuusamo on aktiivinen ja vetovoimainen luontokaupunki. Se on kehittyvä, monipuolisten palveluiden kaupunkikeskus Koillismaalla.

Kajaanin kaupungin ylläpitämä koulutusliikelaitos vastaa ammatillisesta koulutuksesta Kainuussa ja Kuusamossa sekä lukiokoulutuksesta Kajaanissa. Koulutusliikelaitoksessa opiskelee ammatillisessa koulutuksessa vuosittain noin 3000 nuorta ja aikuista ja Kajaanin lukiossa 600 nuorta. Työntekijöitä on yli 300 henkilöä. Kainuun ammattiopistolla on toimintaa Kainuussa, Koillismaalla, Uudellamaalla ja ajoittain myös muualla. Kuusamon toimipaikassa opiskelee vuosittain yli 400 nuorta ja aikuista. Työntekijöitä on liki 40 henkilöä.


Osoite: Apajatie 1, 93600 Kuusamo

Sinulle suositellut työpaikat