Erityisopettaja, Karan koulu - Riihimäen kaupunki

Haemme erityisopettajaa (24 vvt) Karan kouluun lukuvuodelle 2020 - 21.

Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt Riihimäen kaupungille valtion erityisavustusta koulutuksellisen tasa-arvon edistämiseen, erityisopetukseen ja opetusryhmien pienentämiseen. Riihimäellä tavoitteena on vahvistaa tukea tarvitsevien oppilaiden opiskelumahdollisuuksia osana yleisopetuksen opetusryhmää ja kehittää samanaikaisopettajuutta.

Erityisopettajan tehtävänä on antaa yleistä, tehostettua ja erityistä tukea. Erityisopettaja työskentelee yhteistyössä muiden opettajien kanssa kehittäen samanaikaisopettajuutta koulussa.
Arvostamme reipasta työotetta, yhteistyötaitoja ja kokemusta yläkoulussa opettamisesta.

Hakijalla tulee olla opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen
986/1998 mukainen kelpoisuus.

Valitun henkilön on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista sekä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostausta selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävä alkaa 10.8.2020, koeaika on neljä kuukautta.

Hakemukset pyydämme toimittamaan ensisijaisesti Kuntarekry.fi -palvelun kautta. Hakemuksen voi toimittaa myös osoitteella Karan koulu, Kari Sandberg, Kalevankatu 13-17, 11100 Riihimäki. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuustodistus ja ansioluettelo.
Hakuaika päättyy 3.8.2020 klo 14.00

Lisätietoja

http://www.riihimaki.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa rehtori Kari Sandberg p. 040 330 4565 tai s-posti: kari.sandberg(at)riihimaki.fi.

Karan koulu
Osoite: Kalevankatu 13 - 17, 11100 Riihimäki

Riihimäen kaupungin työntekijänä pääset kehittämään noin 30 000 asukkaan edelläkävijäkaupunkia. Tavoitteenamme on toimia ja palvella iloisella asenteella. Kiertotalous, robotiikkaopetus ja nuorisoteatteri ovat tärkeitä vahvuuksiamme. Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Kaupunkimme on ihmisenkokoinen, kaikki tärkeä on kävelymatkan päässä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.