Skip to main content
test
Erityisopettaja - Kokkolan kaupunki

Kokkolan kaupungin suomenkielisissä opetuspalveluissa on haettavana lukiokoulutuksen erityisopettajan määräaikainen tehtävä ajalle 1.8.2022 - 3.6.2023.
Tehtävän sijoituspaikkoja ovat Kokkolan suomalainen lukio ja Kokkolan aikuislukio. Kokkolan suomalainen lukio on yleislukio, jolla on luonnontieteen ja teknologian erityinen koulutustehtävä. Kokkolan aikuislukio vastaa yhdistelmäopiskelijoiden lukio-opetuksesta. Tehtävässä noudatetaan OVTES:n mukaista lukiokoulutuksen erityisopettajan vuosityöaikaa ja palkkausta.

Viran kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998 )mukaisesti.

Valitun on ennen vaalin vahvistamista toimitettava työterveyslääkärin lausunto terveydentilastaan (sis. huumausainetestin) sekä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaamisesta.

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen määräaikaan mennessä www.kuntarekry.fi-sivujen kautta sekä liittämään hakemuksen mukaan kelpoisuutta osoittavat tutkintotodistukset skannattuina tai toimittamaan niistä kopiot Kokkolan sivistyskeskukseen.

Mikäli hakijalla ei ole mahdollisuutta jättää sähköistä hakemusta, niin kirjalliset hakemukset voi toimittaa os. Kokkolan sivistyskeskus, Kauppatori 5, 67100 Kokkola.

Lisätietoja

http://www.kokkola.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kokkolan suomalaisen lukion rehtori Markku Anttila p. 0445767673, Kokkolan aikuislukion rehtori Jonna Finell p. 044 7809 620
s-posti: etunimi.sukunimi(at)kokkola.fi

Lisätietoja

Kokkolan kaupunki, sivistystoimi, suomenkieliset opetuspalvelut

Kasvava ja kehittyvä Kokkola on monipuolinen, kaksikielinen maakuntakeskus. Kokkola tarjoaa asukkailleen korkeatasoiset asumisolosuhteet, monipuoliset ja laadukkaat peruspalvelut sekä erinomaiset vapaa-ajanviettomahdollisuudet. Kaupungin vahvuuksia ovat laadukas koulutustarjonta sekä monipuolinen elinkeinorakenne.

KOKKOLA –meillä on laajempi horisontti.


Osoite: Torikatu 43, 67100 Kokkola
Kokkolan kaupunki - Savuton työpaikka Kokkolan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat