Erityisopettaja - Kokkolan kaupunki

Määräaikaisen erityisopettajan viran hakuaikaa jatketaan.
Kokkolan suomenkielisissä opetuspalveluissa on haettavana perusopetuksen määräaikainen erityisopettajan virka ajalle 1.8.2021-31.7.2022. Sijoituspaikka on Torkinmäen koulu ja päiväkoti. Kehitämme joustavan opinpolun käytänteitä ja haemme pienten lasten parissa viihtyvää erityisopettajaa. Erityisopettaja toimii esi- ja alkuopetuksen erityisopetuksen tehtävissä Torkinmäen ja Kaustarin kouluissa ja Jokilaakson esiopetuksessa. Työssä pääsee luomaan ja kehittämään uudenlaista työtapaa, jossa korostuu tiivis yhteistyö opettajien ja muun henkilöstön sekä moniammatillisten yhteistyöverkostojen kanssa.

Hakijalta edellytämme erityisopettajan kelpoisuutta. Eduksi katsotaan varhaiskasvatuksen erityisopettajan kelpoisuus ja kokemus esi- ja alkuopetuksesta sekä nivelvaiheyhteistyöstä. Toimintakulttuurissamme painotamme positiivista ja vahvuusperusteista pedagogiikkaa.

Viran kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti.

Valitun on ennen vaalin vahvistamista toimitettava työterveyslääkärin lausunto terveydentilastaan (sis. huumausainetestin) sekä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaamisesta.

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen määräaikaan mennessä www.kuntarekry.fi-sivujen kautta sekä liittämään hakemuksen mukaan kelpoisuutta osoittavat tutkintotodistukset skannattuina tai toimittamaan niistä kopiot Kokkolan sivistyskeskukseen.

Mikäli hakijalla ei ole mahdollisuutta jättää sähköistä hakemusta, kirjalliset hakemukset voi toimittaa os. Kokkolan sivistyskeskus, Kauppatori 5, 67100 Kokkola.

Lisätietoja

http://www.kokkola.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja Torkinmäen varhaiskasvatuksen johtaja Elina Myllyniemi (044-7809 501) ja Torkinmäen rehtori Hanna Pernu (044-7809631)
s-posti: etunimi.sukunimi(at)kokkola.fi

Lisätietoja

Kokkolan kaupunki, sivistystoimi, suomenkieliset opetuspalvelut

Kasvava ja kehittyvä Kokkola on 47 700 asukkaan monipuolinen, kaksikielinen maakuntakeskus. Kokkola tarjoaa asukkailleen korkeatasoiset asumisolosuhteet, monipuoliset ja laadukkaat peruspalvelut sekä erinomaiset vapaa-ajanviettomahdollisuudet. Kaupungin vahvuuksia ovat laadukas koulutustarjonta sekä monipuolinen tuotantorakenne. Kokkolan kaupungin sivistystoimen palveluksessa on n. 1300 henkilöä. Kaupungissa on 22 suomenkielistä ja kuusi ruotsinkielistä perusopetuksen koulua. Lukioita on kolme, joista yksi on ruotsinkielinen. Kokkolan aikuislukio vastaa aikuislukio- ja ammattilukiotoiminnasta. Opetustoimen henkilöstölle tarjotaan työuran alussa mentorointia. Opetustoimen palvelut ovat vetovoimaisia ja tulevaisuuteen suuntautuvia. Ne edistävät hyvinvointia ja rakentavat yhteistä, kestävää tulevaisuutta.


Osoite: Kauppatori 5, 67100 Kokkola
Kokkolan kaupunki - Savuton työpaikka Kokkolan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat