Skip to main content
test
Erityisopettaja, laaja-alainen, Sipoonjoen koulu - Sipoon kunta

Sipoonjoen yhtenäiskoulu on 340 oppilaan yläkoulu vuosiluokille 7-9. Sipoon Nikkilässä. Koulu sijaitsee uudessa, modernissa vuonna 2016 valmistuneessa Nikkilän Sydän -koulukeskuksessa yhdessä ruotsinkielisen Kungvägens skolan kanssa. Koulut toimivat itsenäisinä yläkouluina mutta tiiviissä yhteistyössä ja vuorovaikutuksessa. Sipoonjoen yhtenäiskoulussa on kielikylpyopetusta, joustavan perusopetuksen JOPO-luokka ja luokkamuotoisen erityisopetuksen luokat. Vuonna 2021 koulu laajeni yhtenäiskouluksi, jolloin saimme käyttöön uusia, avoimia ja joustavia oppimisympäristöjä.

Oletko innostunut ja motivoitunut erityisopetuksen ammattilainen?

Sipoon kunnan suomenkieliset koulutuspalvelut hakee nyt vakinaiseen virkaan

LAAJA-ALAISTA ERITYISOPETTAJAA, sijoituspaikkana on Sipoonjoen yhtenäiskoulu.
Tehtävän aloitus sopimuksen mukaan mahdollisimman pian,

Haemme aktiivista ja yhteistyökykyistä opettajaa, joka osaa toteuttaa yksilöllisiä oppimisjärjestelyjä erilaisille oppijoille. Erityisen tuen oppilaiden opetuksesta pyritään toteuttamaan mahdollisimman paljon yleisopetuksen ryhmissä erityisopettajan tuen avulla.

Edellytämme suunnitelmallista yhteistyötä muiden eritysopettajien, aineenopettajien ja ohjaajien kanssa sekä valmiutta yhteisopettajuuteen.
Arvostamme aikaisempaa alan työkokemusta, hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja toimimista yhteisöllisesti sovittujen toimintamallien mukaisesti sekä kehittämishalukkuutta.

Tarjoamme sinulle hyvin toimivan työyhteisön lisäksi uudet opetustilat sekä mahdollisuuden osallistua koulun toimintakulttuurin ja opetusjärjestelyiden kehittämiseen. Koulumme sijaitsee Nikkilässä hyvien liikenneyhteyksien päässä HSL-alueella.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaan. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa huomioimme määräaikaisena myös soveltuvaa koulutusta ja kokemusta omaavat hakijat.

Palkkaus määräytyy OVTESin mukaisesti ja virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on toimitettava hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukset pyydetään jättämään ohessa olevan linkin kautta 6.10.2022 klo 16.00 mennessä ohessa olevan linkin kautta tai sivuiltamme www.sipoo.fi/rekry Kuntarekry-hakijaprofiililla.

Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

http://www.sipoo.fi/asiointikanava/sipoonjoen-yhtenaiskoulu/
https://www.youtube.com/watch?v=BLzPAEKFlBMhttps://www.facebook.com/Sipoonjoki/?fref=ts

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa rehtori Liisa Juga, puh. 040-1914467 tai liisa.juga(at)sipoo.fi

Lisätietoja

Sivistysosasto, Suomenkieliset koulutuspalvelut

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!


Osoite: Iso Kylätie 8, 04130 Sipoo
Sipoon kunta - Savuton työpaikka Sipoon kunta - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat