Erityisopettaja Lasitehtaan koulu - Riihimäen kaupunki

Erityisopettaja Lasitehtaan koulu - Riihimäen kaupunki

Haemme Riihimäen kaupungin Lasitehtaan koulun tiimiin reipasta ja toimeen tarttuvaa erityisopettajaa (16 vvt) ajalle 12.8.2019-31.7.2020.

Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt Riihimäen kaupungille valtion erityisavustusta koulutuksellisen tasa-arvon edistämiseen, erityisopetukseen ja opetusryhmien pienentämiseen. Riihimäellä tavoitteena on vahvistaa tukea tarvitsevien oppilaiden opiskelumahdollisuuksia osana yleisopetuksen opetusryhmää ja kehittää samanaikaisopettajuutta.

Toivomme hakijalta ammattitaitoa monenlaisten oppilaiden kanssa toimimiseen, pedagogisten asiakirjojen laatimiseen sekä joustavuutta ja hyviä yhteistyötaitoja. Tarjoamme peruspositiivisen opettajatiimin, pienehkön koulun mukautuvaisuuden puolin ja toisin sekä mainiot mahdollisuudet luonnon ja liikunnan hyödyntämiseen koulupäivien aikana.

Hakijalla tulee olla opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa huomioimme myös muut tehtävään soveltuvat hakijat.

Valitun henkilön on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista sekä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Koeaika on neljä kuukautta.

Hakemukset pyydämme toimittamaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuustodistus ja ansioluettelo. Hakuaika päättyy 25.6.2019 klo 15.

Lisätietoja

http://www.riihimaki.fi

Lisätietoja antaa rehtori Sirkka Ojaniemi p. 040 330 4503 tai s-posti: sirkka.ojaniemi(at)riihimaki.fi.

Riihimäki, Sivistystoimi, Lasitehtaan koulu
Osoite: Riihimäki

Riihimäen kaupungin työntekijänä pääset kehittämään noin 30 000 asukkaan edelläkävijäkaupunkia. Tavoitteenamme on toimia ja palvella iloisella asenteella. Kiertotalous, robotiikkaopetus ja nuorisoteatteri ovat tärkeitä vahvuuksiamme. Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Kaupunkimme on ihmisen kokoinen, kaikki tärkeä löytyy kävelymatkan päästä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan