Skip to main content
test
Erityisopettaja, Lukkarin koulu - Sipoon kunta

Oletko aktiivinen ja motivoitunut erityispedagogiikan ammattilainen? Koetko tärkeäksi ohjata ja tukea oppilasta kokonaisvaltaisesti?

Sipoon kunnan koulutuspalvelut hakee nyt kehittyvään ja moniammatilliseen työyhteisöömme

ERITYISOPETTAJAA laaja-alaiseen erityisopetukseen

vakinaiseen virkaan, aloitus sopimuksen mukaan.
Sijoituspaikkana on Lukkarin koulu.

Sipoon Lukkarin koulu sijaitsee Nikkilässä luonnonläheisellä paikalla, hyvien kulkuyhteyksien päässä HSL-alueella. Koulussamme on yleisopetuksen vuosiluokat 1-6, pienryhmä ja valmistavan opetuksen ryhmä. Oppilaita on noin 230. Koulumme toimintakulttuuri rakentuu vastuullisuudelle, yhteisöllisyydelle, kiusaamattomuudelle ja turvallisuudelle. Korostamme toiminnassamme varhaista puuttumista, avoimuutta sekä kehittämisorientaatiota.

Viran kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (968/98) mukaisesti. Edellytämme sinulta hyvää ryhmänhallintataitoa, kykyä laajaan moniammatilliseen yhteistyöhön ja inklusiiviseen koulun kehittämistyöhön. Eduksi katsomme vahvan ammatillisen osaamisen ja kokemuksen erityisopetuksesta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaisesti ja tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on valinnan vahvistamiseksi esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Määräaikaisena voidaan huomioida soveltuvaa koulutusta ja kokemusta omaavat hakijat.

Pyydämme jättämään hakemukset ohessa olevan linkin kautta 29.8.2022 klo 16 mennessä tai osoitteessa www.sipoo.fi/rekry Kuntarekryn hakijaprofiililla. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisessa haastattelussa. Hakuaikaa on jatkettu, aikaisemmin jätetyt hakemukset huomioidaan. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi pian.

Lisätietoja

https://www.sipoo.fi/asiointikanava/lukkarin-koulu/
https://www.instagram.com/lukkarinkoulu/ https://www.sipoo.fi/tyo/uratarinoita/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa Lukkarin koulun rehtori Rauno Mononen p. 040 596 8476 tai rauno.mononen(at)sipoo.fi

Lisätietoja

Sivistysosasto, Koulutuspalvelut

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!


Osoite: Lukkarintie 2, 04130 Sipoo
Sipoon kunta - Savuton työpaikka Sipoon kunta - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat