Skip to main content
test
Erityisopettaja, Mainingin koulu - Espoon kaupunki

Tervetuloa töihin monikieliseen ja aktiiviseen Mainingin kouluun! Haemme joukkoomme innostunutta erityisopetuksen osaajaa jolla on kokemusta yläkoulussa työskentelystä. Tule mukaan oppimisen tukea tarjoavaan tiimiin!

Mainingin yhtenäisessä peruskoulussa opiskelee n. 630 oppilasta. Vuosiluokilla 3.-9. on musiikkipainotus ja vuosiluokilla 7.-9. on tanssipainotus. Henkilökuntaa koulussa on n. 80. Koulu sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien äärellä, Espoon Kivenlahdessa.

Koulun nimi ja osoite: Mainingin koulu, Maininkitie 23, 02320 Espoo

Työaika: OVTES:in mukainen

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.
Haettava tehtävä on määräaikainen.

Palvelussuhde alkaa syyskuussa 2022

Kelpoisuusvaatimus: Erityisopettajan kelpoisuus.

Opettajien kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti. Asetuksen 9 §:n mukaisesti perusopetusta antavalla opettajalla tulee olla koulun opetuskielessä erinomainen suullinen ja kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään:

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme kokemusta peruskoulun vuosiluokilla 7.-9. erityisopettajana toimimisesta.
Toivomme, että sinulla on kokemusta monikielisessä oppimisympäristössä toimimisesta.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa rehtori Anne Suomala gsm 050-520 1339 tai virka-apulaisrehtori Tomi Hiekkanen gsm 040-636 6015

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen perusopetus, Perusopetus, Mainingin koulu

Suomenkielinen perusopetus järjestää lapsille ja nuorille oppilaslähtöistä, korkeatasoista ja alueellisesti yhdenvertaista perusopetusta. Toiminnan lähtökohtana on koulutuksellinen tasa-arvo sekä lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistäminen. Toimimme yhteistyössä varhaiskasvatuksen ja toisen asteen toimijoiden kanssa. Suomenkielisiä peruskouluja on yhteensä 75, ja niissä opiskelee noin 30 500 lasta ja nuorta.


Osoite: Maininkitie 23, 02320 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat