Skip to main content
test
Erityisopettaja, Niittykummun koulu - Espoon kaupunki

Haemme laaja-alaista erityisopettajaa Niittykummun kouluun.

Niittykummun koulu on monimuotoinen alakoulu Tapiolan suuralueella Espoossa. Koulussa on ensi lukuvuoden alusta lähtien kolme eri linjaa: yleisopetus, kaksikielinen opetus englanti - suomi ja montessoriopetus.

Kaikkien linjojen välillä on päivittäistä integrointia ja yhteistyötä. Suomenkielisetkin oppilaat tottuvat käyttämään myös englantia päivittäin johtuen kaksikielisen linjan kanssa tehtävästä yhteistyöstä. Panostamme yhteisopettajuuteen ja olemme kehittämismyönteisiä.

Koulun nimi ja osoite: Niittykummun koulu, osoite 1.8.2022 lähtien: Riihitontuntie 7 B ja C, 02200 Espoo

Työaika: OVTES:in mukainen

Haettava tehtävä on määräaikainen ja virkasuhteinen.

Kelpoisuusvaatimus: Erityisopettajan kelpoisuus.

Opettajien kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti. Asetuksen 9 §:n mukaisesti perusopetusta antavalla opettajalla tulee olla koulun opetuskielessä erinomainen suullinen ja kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään erinomaisia vuorovaikutustaitoja, resilienssiä alati muuttuvien tilanteiden hallintaan ja kehittämismyönteisyyttä.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme koulumme linjojen tuntemusta, kokemusta yhteisopettajuudesta ja tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää että olet sujuva suomen kielen lisäksi myös englanniksi.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/kasvatus-ja-opetus/peruskoulut/niittykummun-koulu

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa rehtori Maija Sinisalo, puh 0505184272, etunimi.sukunimi@espoo.fi

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen perusopetus, Perusopetus, Niittykummun koulu

Suomenkielinen perusopetus järjestää lapsille ja nuorille oppilaslähtöistä, korkeatasoista ja alueellisesti yhdenvertaista perusopetusta. Toiminnan lähtökohtana on koulutuksellinen tasa-arvo sekä lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistäminen. Toimimme yhteistyössä varhaiskasvatuksen ja toisen asteen toimijoiden kanssa. Suomenkielisiä peruskouluja on yhteensä 75, ja niissä opiskelee noin 30 500 lasta ja nuorta.


Osoite: Vuoritontuntie 18, 02200 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat